Kaffen er god – men er den egentlig ikke altid det ?? smiley

Serverne, hvor tidligere hjemmeside lå, er under afvikling – og nu var det altså tid til at få denne side op at køre – som jeg har nusset med den sidste tid. Sikke et arbejde – alle billeder skal loades op individuelt – og tager en krig. Der må vælges og vrages – og hvilke farver skal det hele være i ?

Nå – men jeg måtte kaste mig ud i det, og så må jeg nørkle det sidste på plads hen ad vejen.

Jeg jodler rundt i salig hvalpe-rus pt. Godt kan ikke kan strikke til sådanne størrelser – for så havde jeg siddet og nørklet små lysesrøde og lyseblå ting smiley

Jeg må nøjes med at gå og kigge forelsket på Donna og drømme om, hvad der mon gemmer sig derinde. Ih, det er spændende. Men Nina dyrlæges melding om 8 + sætter da godt nok fantasien i gang – ikke minst med gode navne til de små.

I dag havde vi et Fri ved Fod-kursus på Amager. Som altid en god oplevelse – og i dag var der endda 2 collier med. Et ekstra plus. 🙂

Vel hjemme var der besøg til Donna. En dejlig familie her på Amager, som gerne vil have en hvalp efter hende. Uhhh – det var hyggeligt, og der blev nusset og pusset i lange baner. Super fint – der vil hvalpen få det super godt. Andrea syntes dog godt nok, de skulle kigge lidt på hende også………og lidt mere……….og lige lidt mere smiley

Så efter sådan en dejlig dag – med masser af gode oplevelser – så ER kaffen altså god. Nu venter en lille strandtur med flokken – og så er kaffen sikkert stadig god vel hjemme igen………..smiley