Der er godt nok drøn på p.t.

Endelig dejlige sommerdage – og så bruges de bare primært bag rattet i collie-kareten. Ud til strand/hjem fra strand et par gange med varylerne….1½ time tager det derefter tur/retur til den anden ende af Kbh med noget sportslejr, som 1 stk. barn herhjemme forlyster sig med.

Så på job – hjem igen – så 1½ time tur/retur endnu engang for at hente mit afkom.

Til aften så også et smut til Solrød til instruktørmøde i Sydkystens Hundeskole – det første jeg deltager i.

Nøjs, en masse tid bag rattet. Jeg overvejer pt om ikke tiden kan bruges konstruktivt til bare et eller andet……..Hm…….Jeg har hørt masser af musik, og nok erkendt at der godt nok er meget musik derude, som er aldeles uanvendeligt til fri ved fod. Jeg kan bare ikke lade være med at forestille mig at gå til det………. 😉

Forude venter en del kurser – bl.a netop fri ved fod – og en uoff. prøve for SHS i rally. Men når vi nærmer os slutningen af juli bliver der stille – HELT stille. Så er det Donna det handler om – udelukkende.

Det gør det jo så allerede – der bliver kræset om hende med lækker mad, gode ture tilpasset de rigtige muskler osv. Kvalmen er væk og hun stor-trives pt. Det gør maven også. 🙂

Jeannette og Karin var et smut forbi forleden – og var også forbi 4-5 dage tidligere. De kunne se forskel på de dage – at hun var blevet større. Hun er bestemt også ved at ligne et omvandrende bakkebord 🙂

I morgen er aftenen fri – så skal Casey og jeg i gang med at få sommerens challenge endeligt og helt i mål. Hund går i 8-taller om 2 pinde stukket i græsset. Fører går i en cirkel udenom hele herligheden. Vi kan næsten…….Det er kun, hvis vi tilfældigvis støder sammen for enden af et 8-tal -så stopper Casey for at indkasere belønning. Det skal vi lige have sat i system – så vi kan sætte flueben ved den!