Jeg erkender det blankt. Jeg skammer mig – og ærgrer mig over – at jeg ikke har fået opdateret mere på denne side endnu. Donna har fået en side, men mangler stadig et par resultatsider og ALLE de andre hunde mangler stadig + hvalpe af huset, som også skal have en hver.

Pfyyyh – man bliver helt svedt. Men der er bare mange bolde i luften pt. Jeg har 3 hold for Sydkystens Hundeskole, som nærmer sig sin afslutning – så har de haft 8 gange hver, og konkret afholder der uoff. rallybegynderprøve på det ene hold på søndag. Det prioriteres ret højt – alt dette arbejde.

Børnene har ferie – og skal hentes/bringes/ fornøjes og underholdes. Det prioriteres også.

Jeg har ikke ferie – er på job dagligt.

Der vaskes hunde ( også andres ), holdes møder m.m. en helt masse – for efter Donnas fødsel tager jeg ingen steder.

Hundene SKAL ud deres 2 timer dagligt og øffe rundt på stranden.

Og så går tiden jo…….

Casey har været ved dyrlægen til sit 1 årstjek, vaccination m.m. Hun var fin over hele linien, og der har absolut ingen reaktion været på vaccinen. Jeg har skubbet den lidt, så hun var helt ovre borrelia, inden hun fik et skud sygdom igen.

Donna bliver tykkere og tykkere – nååååårh, en dejlig mave. Nu er der 3 uger og 2 dage, til hendes terminsdag – og nu varer det heller ikke så længe, inden man kan mærke de små sparke. Uhhh, jeg glæder mig.

Mor Honey var i bad i dag – hun er bare smækker-lækker nu.

Og tjek lige en dejlig flok her fra Sydhavsøerne ( Lolland/Falster m.m. ). Det er Rammstein til venstre – Andreas søn, og Caseys kuldbror. Er han ikke bare blevet en smuksak ? Og heldig er han at have sådan en flok gode venner her!!

Week-enden 10./ 11.september bliver der party party, hvilket jeg glæder mig rigtigt meget til. Hele 5 hvalpe herfra – alle fra C kuldet, er meldt til officielle rallyprøver. Casey, Cloie, Diva, Dina og Rammstein. Hold da fest jeg glæder mig til en week-end pakket med BÅDE prøver OG mine hvalpe og hvalpekøbere. Hele 3 ting på en gang….smiley