Jeg holder meget af hverdage. Ganske alm. dage ……… Jeg har intet behov for store fester, lange rejsemål til eksotiske steder eller vilde oplevelser. Til gengæld elsker jeg hverdage med alle de små oplevelser de byder på.

I disse dage jodler jeg rundt over mine hverdage – for de er altså bare super

Havde en grim oplevelse forleden – var til lægebesøg med en mindre ting, men lægen opdagede så noget fælt noget, mente hun. Min hovedpulsåre lød som en vaskemaskine af ældre model – sagde WUSJ WUSJ, hvor der ikke skal være nogle videre lyde. Hun blev noget stille – og oplyste så hun havde gjort et såkaldt “tilfældigt fund” og jeg fluks skulle scannes. Det blev jeg så dagen efter……….

Hun ville slet ikke sige noget om, hvad hun mente det kunne være – for så ville jeg bare blive bekymret smiley Hæ – så bliver man da først bekymret. Efterfølgende snakke med gode venner og google viste så det uden tvivl var udposning på hovedpulsåren, hun havde mistanke om. Sådan en kan springe i løbet af et klask og et skrig – og så er man sådan set ret så færdig som gårdsanger.

Wow……….

Et langt døgn, inden jeg kom til scanning, som påviste jeg altså er ok, og nogle hovedpulsårer bare lamer og lyder forkert, uden der ER noget forkert. Sikke en lettelse.

Men mange tanker når at rumstere rundt – og en ting er sikkert : Jeg elsker min hverdag. Jeg ønsker intet ændret – og mere kan man vel ikke forlange.

Donna er gået ind i 7. uge i dag – og blivere langtsomt men sikkert mere og mere tyk. Hun har det super fint – er blomstret op, som man også til tider ser hos gravide kvinder – og hun stråler bare. Ihhh, hun er smuk, synes lille objektive mig 🙂

Spændende dage på job også, hvor jeg er med til mere og mere. Også hos dyrlægen – i dag var jeg med til sterilisation og også med til at dissekere livmoderen bagefter og finde cyster.

Jeg ville jo gerne være dyrlæge som barn, men UHA NEJ Nette, sagde mine forældre……..så skal du jo se blod og aflive hunde osv. DET holder du ikke ud.

Nu har jeg været med til både blod og aflivning – og jeg synes bare det er spændende, vildt intenst og meningsfuldt. Jeg elsker hvert et øjeblik. Det skulle så være det eneste, jeg ønskede anderledes…….at i stedet have valgt dette som ung, men så er det jo skønt at få mulighed for at prøve det nu.

Vi går nogle dejlige ture mellem alle bygerne – og det er også skønt pt. Der er SÅ smukt ude ved stranden. Så kan jeg gå og summe lidt over kommende trænings-strategi, for nu må vi i gang igen. Der må sættes nye mål for efteråret.

Billederne er fra gåtur i dag. 2 * Casey, og Donna og Andrea side ved side.