Livet går jo op og ned – det ved man. Nogle gange kan jeg dog undre mig over intensiteten i den proces. En masse op og ned på kort tid smiley

Startede vel egentlig med at en kollega blev syg – og jeg blev spurgt om jeg ville arbejde fuldtids denne uge ( 11-18 dagligt ). Jeg har så svært ved at sige nej, for jeg ved de har brug for arbejdskraften – så fik sagt jaaaehh. Lidt nølende godt nok – men et ja er det jo.

På vej hjem mandag – så går bilen i stykker. Midt på motorvejen ryger trækket simpelthen og jeg må liste til mekanikeren i 3. gear med 50 i timen. Motoren lyder som en traktor. De vil kigge på den – så tirsdag morgen afleveres den – og så hedder det cykel + bus til job. Det tager 1½ time – så læg lige 2 * 1½ time oven i arbejdstiden smiley

Der begyndte jeg at mærke presset – at nu var det en situation jeg bestemt ikke havde lyst til. Men trøstede mig med det nok kun var en dag – så det gik jo nok. Mekanikeren ringede så – bilen var kaput. En ventil var røget – så en rep. til mindst 20.000 kr. smiley UHA – sikke noget hø. Bilen kostede 60.000 i sin tid – så det kunne vist ikke betale sig. Vendte den med venner og bekendte – og nej, ny bil måtte til. ÆV – for er ellers så glad for min bil. Begyndte at søge rundt – men for dælen, hvor er man blondine-blank, når det kommer til sådan noget.

Endnu et stress-moment – og nu havde jeg 3 timers transport til job fremadrettet – og kollegaen var nu sygemeldt på ubestemt tid.

Fik taget mig sammen og sagt, at jeg ikke kunne blive fuldtids hver dag – og der blev sagt ok. Jeg tænkte selv et godt kompromis var halv skade – så blev halvdelen af tiden ekstra.

Så blev Donna syg – en nat. Hostede og hostede – som sad der noget i halsen, og som hundemor til drægtig tæve, frygter man kennelhoste vældigt meget. Så mig ringe til gode venner midt om natten for at låne bil – og af sted til Dyrehospitalet. Donnas mave var også blevet en del mindre, så jeg bad om tjek + scanning. Rigtig ærgeligt at endnu en gang konstatere at Dyrehospitalet er både dyrt og dårligt, når man kommer i vagten. Ankommet derude viste det sig dyrlægen ikke kunne scanne – og var helt blank på årsagen til hoste. Æv, for en fuser.

Meldte Hund syg på job dagen efter – jeg havde allerede arbejdet de 15 timer om ugen jeg har pligt til, så gjorde det med næsten god samvittighed – eller hånden på hjertet nok sådan lidt fanden i voldsk.

Ned til Nina næste dag og få scannet – hosten var så væk, så det har været noget der sad fast og nu havde passeret. Men jeg havde ret med maven – Donna havde resorberet nogle stk. Der var 4 tilbage. Hvorfor vides ikke – vi gennemgik processen, og alt er jo gået efter bogen. Alt fra dem var væk – så de er gået til 1-2 uger tilbage. Det er så positivt ift resten – at de stadig havde det fint, og havde god str.

Naturen er jo underfuld, så måske de af en eller anden grund bare ikke har været levedygtige, og så “ryddes” der op inden fødsel. Det kan hunde jo – og kaniner i øvrigt også. Der har jeg også oplevet det. Men Donna holdes nu under skarp kontrol – vi var også til scanning i går, hvor alle 4 stadig havde det godt og var vokset.

Så er min datter væltet på cykel også – og måtte syes sammen med 10 sting.

Så alt i alt en uge, som virkelig har trukket tænder ud.

MEN – på positiv-listen :

Donnas hvalpe har det godt – 10 dage tilbage, så skulle der gerne komme 4 stk. sunde varylere.

Min bil bliver lavet – yeaaaahhh! En god ven kender en, som har tilbudt at lave den, selv om det er kæmpe job, og ham og kammerat stod og nørklede hele dagen i går. Kigger man ned i motorrummet er det stort set tomtsmiley . Men jeg er med i hele processen – kan ikke meget andet end servicere med kaffe osv – men de fortæller beredvilligt om alt de finder, og bl.a. har de konstateret at der er fusket godt og grundigt med det topstykke tidligere. En rigtig gang klamhuggeri. Nu bliver det godt – bedre end nogen sinde!

Og så er jeg stålsat omkring jobbet nu. Uhhhh – vil så gerne please omgivelser og gøre alt så godt, så det er svært at sige nej. Føler et stort ansvar også med det jeg er involveret i – så tager gerne ekstra på mig. Men – der var forskellige episoder fredag, som medførte at jeg smyger det ansvar af mig igen. Nu hedder det 11-14. Basta!!

Så totalt ruchebane denne uge – men nu er den landet i god ro og orden!