Helt fantastisk dag i dag. Solen var fremme, og stemningen var den der helt særligt “høst-tids” stemning. Lidt kold, meget ren luft – og sol. Helt fantastisk.

Jeg benyttede lejligheden og fik vasket alle hundesenge og tæpper.Rigtig rart – for den sidste tids MEGEN regn, har betydet de var sølet godt til, selv om det kun er en uges tid siden sidst.

Det går SUPER med hvalpene. De bliver 3 uger i morgen, og begynder at være mere aktive og sjove. De er begyndt at “lege” en del sammen -tumler rundt – og er rundt i hele hvalpegården nu. De spiser godt – RIGTIG godt. De får rigtig mad, og der bliver stort set tømt hver gang. De mangler heller ikke noget……..store og tykke 🙂

De er begyndt at få de første tænder – og Andrea og Honey har fået lov at komme ind og hilse på dem. Det syntes Donna var helt fint – så det er super.

Jeg ved bare, at der kommer ca. 1000000 billeder den næste tid,så jeg har oprettet en album til dem. Det er her : http://hvalpe.lapinette.dk/#home

Det er også større billeder, end bloggen her vil acceptere at vise 🙂

Jeg får trænet godt med vovserne herhjemme. Casey og Honey målrettet mod hhv LP2 og LP3. Casey har fattet feltet – og er hammergod til det. Apporten sidder, stå og sit under gang også. Det er lige før jeg faktisk tror hun kan klare den klasse nu, men nu tager vi den lidt med ro. Jeg er for sjov startet med indkald med stå også – og den er hun eddergod til!

Honey træner stå, sit og dæk under ubrudt gang – og indkald med stå. Det går også rigtigt fornuftigt.

Gimli er trænet lidt i fri ved fod og tricks – og han var med til træning med Jeannette og Karin i dag. Han er bare SÅ glad og tæsker rundt. Har vist aldrig været mere fit og humørfyldt, så nu starter jeg lidt LP3 med ham igen. De rolige øvelser i første omgang. Men konditionen og formen er super. De piller han får – ren natur – er fantastiske. Et glucosamin-præparat, som kun kan købes i England. Seraquin hedder det – det er altså godt. Han opfører sig som en 2-årig.

Hvalpenes far – Patrick – var til stor udstilling i Tyskland i søndags. 95 tilmeldte collies – og han blev BIR og BIS. SÅDAN!!

Så mens de ligger og koger og hælder i hovedet, arbejder han benhårdt 🙂 KÆMPE til lykke til ham + ejere!!

Bliver de små bare halvt så smukke som ham, er jeg en lykkelig opdrætter!! Lige nu er de først og fremmest søde. Jeg smelter totalt, når jeg går ind til dem, og de kommer myldrende med storlogrende haler smiley

Synet er stadig ikke stillet skarpt – og de tumler af sted, men de er bare SÅ glade!! Åha – det er lykke!!!