Lige en lille video af Mor Donna, som leger med Disco Diva alias Smilla. Daddy Cool løber efter mormor Honey, og det er bare ren familiehygge. De små kommer ud nu – startede i forgårs – og de er syge for at komme ud, lige så snart de er vågne. De er ude så meget som muligt – hvilket er det meste af deres vågentid. Dejligt vejret er godt disse dage :

Tæverne er blevet placeret – Disco Diva skal bo hos Birgitte og fam. og hedde Smilla. Dancing Queen skal bo hos Ellyn og hedde Summer. Dejlige navne smiley

Jeg har forgæves forsøgt at få fat på hvalpetesteren – og har lagt beskeder m.m. – jeg håber stadig hun vender tilbage, så de kan testes. Der dog noget logistik der skal gå op – f.eks at jeg bor mindre nu, og der er ingen tomme rum, hvor de ikke har været. Så jeg håber det er ok, jeg låner mig frem til et nyt rum i nabolaget. Men det må tester svare på, når ( hvis ) hun ringer tilbage.

Jeg kan dog selv se nogle ting – som dog stadig ville være super at få bekræftet/afkræftet – og i særdelshed uddybet. Endnu mere interessant at sammenligne med kuldet før – det er jo der perspektivet er.

Daddy Cool og Smilla kaster sig uforfærdede ud i alt. Da hvalpegården blev åbnet – dernæst døren til haven – så væltede de ud med høje haler og indtog hurtigt alt. Ingen betænkning eller lign. ved det. Det var bare FEST!!! Dancing Queen er lidt mere forsigtig – render glad ud, men efter et par meter, så UPS, og piv, piv, piv – og så hen til mig. Lader jeg hende være søger hun tilbage til “hulen”. Når så stedet ER indtaget – efter et par gange – så holder hun også den vildeste fest. Hun er mere livlig i sin leg – og MEGET på mennesker. Hun elsker mennesker – og vil gerne i kontakt med alt og alle, hvor de to store er mere selvstændige.

Det har ud fra ønsker og hverdag derfor været ret nemt at fordele de 2 tøser. Heldigvis var familierne enige og indforståede smiley

Så mangler jeg bare at få afsat Daddy Cool – som er toplækker i al beskedenhed. Hviler totalt i sig selv – går lige på alt og ingen betænkninger på noget. Vil gerne lege – også lidt vildt – med kennelmor og der er bare høj hale og livsglæde. Godt jeg ikke kan have hanhund her – for jeg indrømmer han tiltaler mig MEGET.

Håber hvalpetesteren vender retur – for kunne være SÅ spændende at se testen med de 3 her.

I morgen står den på HD foto med 3 C hvalpe – de sidste 3, som mangler.

Casey er kommet i løb og Cloie har fået hendes plads til UHM – uhhhhhhh, jeg er misundelig, men jeg vil ikke op med Casey i løb og med feber. Det går ikke. Glæder mig for vildt til at høre om deres oplevelser. Jeg blev tilbudt at tage med – men mine børn er siden blevet optaget den dag, så en hel dag væk fra hvalpe går ikke + Dina og hendes bofælle-collie kommer til vask og rallytræning.

Jeg kan så gå og “glæde” mig til at skulle til rallyprøver d. 10. og 11. sep med løbsk Casey. Håh……….smiley