Skrev et langt indlæg hertil i aftes – og da jeg ville opdatere – puff, så var det væk. i fin tråd med dagen i går smiley

Men lad mig starte med i forgårs, som var en gulddag. Gimli blev DKRLCH ( dansk rallychampion ), Casey fik 95 points i rallybegynder, trods løbetid på 12. dagen, ingen opvarmning – og STORT fokus på at ville parre sig smiley

Så MORS vovser var dygtige, solen skinnede og vi havde en pragtfuld dag stort set i baghaven, da Amagerlands Hundetræning og adfærd afholdte off. rallyprøver. Så op med Gimli først på dagen – så hjem i 1 time og lege med hvalpe og putte dem igen – og så af sted med Casey og nuppe begynderprøven. SMART!!

Det var Gimlis sidste prøve. Han har haft en lang stabil periode med sin ryg – hvor jeg genoptog træningen til vore begges store fornøjelse. Han ELSKER bare at træne med mig – og det er bestemt gensidigt. Han har ingen smerter, men planerne om evt. at genoptage LP3 er droppet. Der er 3 led i lænden, som er vokset sammen – og det medfører han har et problem med at få kontrolleret bagparten og sat den ned i en lige plads. Det var intet problem før hans spondylose, og det er tydeligt at se det volder ham probs lige at få det lille ekstra venstresving på, som gør rumpetten lander rigtigt. Så at stille op i LP3 er ingen option – men jeg er meget glad for vi fik snuppet DKRLCH – den titel har han fortjent. Han har været super legekammerat på de grønne baner – og herhjemme bliver vi da også ved med at træne. Måske lidt højrehandling ? Hvis det kører kan det være vi går efter at stille i championklassen – men nu må vi se. Der er 2 zoble tøser, der skal stille i LP3 næste år og en blå i LP2 – så jeg får vist rigeligt travlt.

Men her er prøven – tjek den glade hale. Nååårhhhh :

Jeannette og Karin har købt nyt videokamera – og de fik øvet sig. Her er Casey :

Ikke så meget fut på, som jeg ellers kender hende – men det er pænt og nydeligt, og til tider endda rigtig godt – med fut!

Cloie fik sin 1. pind i rally øvede – med 93 points, og det så sgu flot ud. Høj hale og dansede af sted!! SÅDAN!!

Rammstein og Diva fik en IB her i week-enden – i rally begynder. Og sårn er det – det er der vist ingen der ikke har prøvet. Det er nysgerrige, aktive, livlige hunde – som bare ELSKER alt. Andre hunde, mennesker m.m. Jeg har set begge gå SUPER godt – så der skal bare trænes med forstyrrelser + med lidt konsekvens når de står af til træning. Så bliver det godt. Så bare på`en igen!!smiley

Lortedag – ja, det var så i går. Vågende 5.45 – skulle jo til rallyprøver igen. Alt tilrettelagt – træning flyttet, hvalpepassere hyret – men så træder jeg ud af soveværelsesdøren – og ind i en stue som er totalt fyldt med resultatet en af nat med dårlig mave. Hold da kaje – -gned lige øjnene og håbede det var en dårlig drøm. Niks – det var det ikke!!

Silver havde allerede aftenen inden brækket sig – voldsomt, men havde virket som om det lettede. Det gjorde det sikkert også – men den anden ende var ikke færdig. Åha – der lå et par timers arbejde der – på mit ubehandlede fyrretræsgulv, og Silver havde det elendigt. Jeg måtte melde afbud. ÆV!!!

Nå – da jeg nåede til morgenmaden til kræene mangleded der rundt regnet 2 kilo hvalpemad i sækken – så årsagen til den dårlige mave var opklaret. Der var ellers lukket godt til – og sat op i højden, men hans lange næse kan finde vej alle steder. Typisk i lommerne på jakkerne i entreen – jeg har ofte godbidder i lommerne, men ikke længe herhjemme.

Silver har det fint igen – hen på eftermiddagen livede han op – og gulvet er også endt med at være ok igen efter MEGEN skrubben.

Så kom der en mail hen under aften : collieklubbens UHM er blevet aflyst her d. 24. – da der kun var 3 tilmeldte. Hmmm – ok så. De 3 kender jeg godt – det er 3 Lapinetter, nemlig Casey, Diva og Chico. Æv, noget pis. Det er til gengæld noget rigtig godylt lo…!!

Vi må så løbe de andre klubber på dørene – og de skal nok blive testede, om ikke andet hives de med til Sverige. Men for racen er det godt nok sørgeligt. Tænk, ikke flere opdrættere er interessere i at se hvad deres hvalpe indeholder interiørt = mellem ørerne. Det er SÅ vigtigt – uanset hvad hunden skal bruges til. Er hunden ikke så stærk i noget, man finder er vigtigt – jamen, så er det jo der man sætter ind avlsmæssigt. Det er mao meget vigtig info. Tænk at sidde denne overhørig……….jeg fatter det ikke.

Trist, trist, trist! Det er ca 2 år siden vi sad på seminar i collie-klub-regi, og hovedtemaet var mentalitet. Vi så video af UHM, LIse Lotte Christensen tegnede og fortalte – og oplyste også at hos DKK var der den opfattelse at collierne var noget nervøse i det. JA – det hører man jo ofte som opdrætter – og såmænd også bare som alm. collie-ejer. Det er da SÅ vigtigt at få kortlagt om det er korrekt eller ej……..og gjort noget ved det, hvis der er noget om snakken. Det er ikke flovt at få afdækket et problem – det er flovt ikke at gøre noget ved det!!!

Så ja – dagen sluttede på sin vis, som den begyndte smiley

Og apropos den afdeling – så venter jeg stadig på mit objektiv, så jeg kan tage billeder af mine hvalpe. Det blev sendt først i sidste uge – men kigger man på trackinlisten har det været vidt omkring – og også en tur hjemme ved afsender igen. TRÆLS!!

Men hvalpene stor-trives og er dælme dejlige. Nøjs, hvor er de lækre – både eksteriørt – og interiørt smiley