En meget ydmyg opdrætter siger hermed kæmpe TAK til jordens bedste hvalpekøbere for et par super dage!

Det har været aldeles fantastisk!

Vejret skal der også siges TAK til. Efter en sommer, hvor alt stort set er regnet væk, har denne weekend budt på det mest strålende, stemningsfulde sensommervejr. SÅ lækkert!

Week-enden har stået på kenneltræf. Både lørdag og søndag. Der skulle være noget for alle, så lørdag var det agilitykursus – hvor vi jo er så heldige at have en super instruktør og udøver i vor kreds. Det er da bare med at udnytte potentialet, som er til rådlighed, så Siri ( og Tom ) kom ned fra Norge, og så blev der lavet agilitykursus,. Noget af en udfordring, for der er faktisk 3 seje Lapinetter, som løber agility, og ( kunne jeg se I) dælme er rå til det. Så er der nogen som mig – lydighedsudøver og vant til at træne, men blank omkring agility. Så en enkelt 9 ugers hvalp. Der skulle være noget for alle, og Siri løste opgaven til UG med kryds og slange!!

Der var lavet en bane, og vi skulle i særdelshed mærke hvor meget det betyder med timing og at bruge sin krop rigtigt. Det var meget lærerigt. C- kuldet er nogle turbo-tonsere. Jeg har aldrig set collier løber så hurtigt, som Trixie og Cloie……..og det er helt ærligt. Når der skete en fejl f.eks for Jeannette ( m. Cloie ) og hun stoppede – så nuppede Cloie lige et par spring til inden hun stoppede, fordi der er så meget turbo på. Imponerende……….!

Casey havde også noget af det, og drejede jeg bare lidt for meget i min krop inden en tunnel f.eks – så var hun langt forbi. Da jeg så fik drejet den allerede LIGE da hendes poter rampte jorden springet før – så blev det rigtigt. Jeg kan godt se, det er en fed sport………Desværre er jeg platfodet, har hofteskred – og en diskosprolaps – så jeg kommer aldrig selv til at futte rundt, men kæft, det er flot at se på!

Donna var super – og nød at komme med ud at lave noget igen. Ret god også………A springet nuppede hun da bare f.eks.

Alle hundene var gode, og det var en fed dag. TAK til Siri og Tom – og til Lone Börger for at vi kunne låne en super agilitybane nærmest i baghaven. Helt fantastisk!!

Summer var med…………og det lille kræ gav den bare max gas. Fantastisk at se…….tæskede gennem 7-8 meter lang tunnel, gik over spring, på bum og charmede alle. Såvel hunde som mennesker!

Bagefter var der frokost herhjemme – det hele lavet klart inden agility, så der bare skulle lunes frikadeller. Dertil hj. la. kold kartoffelsalat, broccolisalat, italiensk brød, Donnas ost ( Primadonna 😉 ) vindruer og en valnøddemazarin-kage. Enkelt – men helt super efter en lang formiddag udendøre.

Helt vildt hyggeligt – og Smilla stødte til der. De to hvalpe legede……….og legede………….og legede. Et stort øjeblik var da Donna kom ud til dem. Lige før man blev helt tudefjæs. Hun blev SÅ glad. Logrede og logrede, stak næsen ind over alt på dem, og de hoppede op ad hendes hoved at var bare lykkelige. Donna tog lige en æresrunde til samtlige gæster – hunde, som mennesker – og hilste glad på med en hale der bare storlogrede. Hun var ikke til at skyde igennem. “SE mine børn, “sagde” hun!

Aftenen bød på en uventet inviation ud at spise – inviteret af Tom og Siri. Karin tog også med, og det var en super aften!

I dag bød dagen på først 2 træningstimer for SHS – derefter var der skovtur med 2 hvalpe, 1 stk. Bassie, 1 stk Donna og 5 C- hvalpe. Farmand Patrick til de to små tøser, var også med – og havde taget chaufføren med :-))))

Super tur, kaffe og kage………..og masser af hvalpeleg, sol og grin. Dortes Dyrehandel havde spnsoreret masser af præmier – til både evt. børn og hunde. Fantastisk!

Begge dage har Anita været med. Hun tog hele turen fra Århus for at deltage. Anita er skrevet op til hvalp efter Donnas næste kuld, og vil gerne joine en masse inden da. Super duper. Dertil er hun vildt dygtig fotograf – og arbejder for Jyllands posten som fotograf, så hun er proff. WOW – har lige modtaget 75 billeder fra hende til aften – af agilitydagen. De bliver lagt ind snarest!

Jeg er ret høj efter disse to dage. Dem vil jeg glæde mig over det næste lange stk. tid.

Jeg er ikke færdig med at uploade egne billeder – men her er de første : http://agility.lapinette.dk/#home