Det har været dage præget af underskud. Min søn har været syg – hoste, feber hovedpine m.m. – men også pludseligt ondt i lungerne så vi måtte haste til lægen. Heldigvis ikke lungebetændelse, men smerter af at hoste.

Det var mandag – og allerede der mærkede jeg også, at jeg da vist også havde fået den bacille. Så égentlig burde der være dømt dyne, sofa osv, men jeg havde et hængeparti omkring et hus, som skulle males færdigt. Eller males……….det skulle have træbeskyttelse. Det trængte ikke voldsomt, men jeg vil ikke snigløbes af træværk, som ikke er vedligeholdt, så det SKULLE ordnes i år.

Vejrudsigten lovede regn i løbet af et par dage, så det var bare med at komme i sving. Jeg er da også blevet færdig, men pfyhhhhhhh……….

Bobby har været her på et par feriedage. Hans mor er skolelærer, og endda kun på halv tid – men så kom der møder oven i, og så var det for længe at være alene. Han kom så om aftenen og blev hentet næste dag efter skoletid. Han er her faktisk lige nu……..og tæsker rundt ude i haven med mor Donna smiley.

Hundene får deres lange ture, og det er en fantastisk årstid – jeg elsker det!!

De 4 hold for SHS er ved at nærme sig deres afslutning. Det har været en fornøjelse, og alle har rykket helt enormt. At se de små på hvalpeholdet rendte ud til pind fra 3 meter afstand og rundt om den – kun på verbal kommando, og en elefant ligeledes på verbal kommando. Det er sågu tilfredsstillende.

Min egen træning er ikke tilfredsstillende. Det er træls, men bunder nok ikke jeg ikke er på toppen.

Var ude og træne med Casey tirsdag, hvor hun stod af et par gange. Jeg mærkede det irriterede mig enormt og stoppede derfor hurtigt og lavede et par succesting inden jeg kørte hjem.

Onsdag var der første træningsgang i SHS, hvor jeg havde meldt netop Casey og mig til. Jeg var i god tid, men landede så i kø på motorvejen og hang der 20 min – og pludselig var det en realitet jeg ville komme for sent. Det var overskuddet ikke til, så vendte kareten og kørte hjem.

Casey er heller ikke helt på dupperne. Hun er falsk drægtig. Træls…..Hendes dievorter er røde og forstørrede, hun er indadvendt og søger at ligge og sumpe i en sofa eller seng. Hun var jo i løb for nylig, og måske det at der har været hvalpe i huset har sat noget hormonelt i gang. Hun er i al fald lidt i sin egen verden, også i et omfang så jeg lige tog temp. for at være sikker på det var det. Temp var fin – og havded hun været parret, ville jeg da godt nok have troet den var hjemme. Så megen adfærdsændring er der ( og hun har selvfølgelig ikke været i nærheden af hanhund smiley)

Så vi er sgu godt nok et super team disse dage

Det går dog den anden vej for mig nu – jeg er friskere, og havde en fed træningssession med Donna også tirsdag. Kæft, hun er på. NU skal der kompenseres for 4 mdr med hvalpe.

Det ændrer dog ikke på, hun er salig af lykke, når de kigger forbi. Hun ELSKER de hvalpe. Hun leger og leger med Bobby disse dage, og har sågar hentet kødben i haven og gået ind og lagt foran ham. Hun er SÅ sød!

Bobby var henne og lege med Cloie for et par dage siden – det kom der denne billedserie ud af : http://leg.lapinette.dk/#home