Sidder her, skuer ud over haven, efterårsfarver og strålende sol. Huset dufter af kaffe og hundene gasser sig efter en god strandtur i frisk luft. Så er stilen lagt, ikk `? 🙂

Så kan man sidde og hygge sig over en dag i går med fuld fart og gode resultater.

Vækkeuret ringede kl. 05.00, og så var det op, lufte kræ, et hurtigt bad – og så af sted. 6.30 havde LAU i collie-klubben sat hinanden stævne, og så skulle der sættes telte op, bæres borde/stole ud og i hele taget gøres klar til lydigheds og rallyprøver.

kl. 8.00 var vi klar – og der var morgenmad til dommere og andet godtfolk. Derefter gik det slag i slag.

Jeg havde selv meldt Casey til i LP1 og i rallybegynder. Mor Andrea i rally øvede. Sidstnævnte mest for hyggens skyld, for hun er ikke trænet videre i 3 år. Men hun elsker at være med, og så kan vi da også lige nuppe en runde på rallybanen, og håbe at køre den hjem på charme, selvtillid og lækkert hår ( jeg børstede hende fredag 🙂 ).

Casey var egentlig også mest for hyggens skyld. Vi er i fuld sving med LP2 og faktisk også klar til den, men jeg synes hun er for ung til jeg begynder for alvor at leve ambitioner ud. Så hun er i stedet tilmeldt en LP2 til april, og så har hun vinteren til at modne i. Hun er 17 mdr, og linierne modner sent. Hun er hammer god til øvelser med knald på, hvor lineføring stadig halter en del ift blondinerne herhjemme. I al fald på udebane med forstyrrelser. Men det er jo der, det skal du´! 🙂 Det kommer………og hun er skøn at arbejde med, selv om det kræver sin hurtige fører.

Vi blev trukket 1 point ( som ganges med 2 ) i en stå-øvelse for en ekstrakommando, som jeg ikke har afgivet. Jeg var helt blank over den kommentar, for stå var lige efter i al fald MIN bog. Det viste sig Karin var trukket for det samme og Marieanne også, og begge lige så blanke som mig. Så det tager jeg ikke så tungt, men til gengæld glæder jeg mig over 6 10-taller!!

Men super med noget prøveerfaring. Selv om jeg har en del, så kender jeg jo ikke hende til bunds – hvordan hun reagerer i alle mulige situationer.

Fed dag – på alle planer. Super samarbejde i LAU, glade colliemennesker alle vegne, og et kæmpe antal af collier. DET er sågu lækkert!! Mange flotte resultater også hos collierne, således var de 3 vindere i LP1 alle collier. 3. vinder i rally ekspert var også en collie – og derudover opnåede flere en ny titel.

Vejret var fantastisk – og mens jeg sad og bimlede rundt af glæde, sammen med nogle hvalpekøbere, så jeg en bevægelse ud a øjenkrogen. En hvalp – colliehvalp, ca. 3 mdr – som trak som en tosset i snoren, for at komme hen til alle de mennesker og hunde, som opholdte sig på prøvearealet. Høj hale, og en mor 3 meter bagude.

Og GUD, så var det Summer!!! Kennelmors lille Summer, som dukkede uanmeldt op for at blive socialiseret og hygge sig med andre collie-folk. Weeeeeeeeeee – der blevet kastet et par hundesnore i nærmeste ledige hånd, og så suste jeg hende ellers i møde. Nåååårrhhhh, hun var også glad for gensynet. Hylede og skreg og kravlede op i hovedet på mig, og så var der ellers dømt party et par timer.

Hun ville hilse på alt og alle og med utrættelig energi legede hun løs med både en anden collie-hvalp, en voksen golden, samt Cloie. Derudover hilste hun på en masse. Der kom endda et par og tog billeder, og de var meget duperede over hendes energi og gå-påmod. Ihhh, det var da også bare totalt fedt at se.

Så sidder man der, omgivet af egne hunde, store hvalpe fra sidste år og en lille guldklump. Jamen – så kender lykken ingen grænser.

I dag står den på hygge. Ungerne er inviteret på andesteg, æblekage og HYGGE!!! YES!!

Torsdag var Bassie forbi til vask og hygge. Jeg har lagt opdaterede billeder ind på hans side. Han er SMUK efter min totalt kennelblinde mening 🙂 :

http://lapinette.dk/Bassie.html

Caseys side er opdateret med LP og rallyresultater :

http://lapinette.dk/casey.html