Fantastisk dage i øjeblikket. Vejret er jo simpelthen utroligt. Smukt og som skabt til lange skov og strandture. Dem nupper vi en del af!

Det er også tid til hjemmelavede æblekager – dem nupper vi også en del af 🙂

Programmet har stået på en del hygge. I går var der eftermiddagskaffe ( og kage ) hos Smilla – og aftensmad i mormorstil hos Cloie. Jeg har regnet den ud!! Jeg skal bare lave en masse hvalpe, så er jeg fri for nogen sinde at lave mad eller bage kage igen :-)))

Utrolig dejligt at besøge Smilla og se hende sammen med familiens anden hund Sammy. Hold da op, de hygger de to!! Der var knald på og de tæskede rundt i stuen under kaffen. Herligt!

Jeg fik taget nogle billeder af hende, og et af dem er altså røget på forsiden. Hun er GUDEsmuk, efter min helt vildt objektive mening. Nej, jeg er ikke objektiv – det kan man ikke være, når man har haft ansvaret for sådanne pus 8 uger. Men hun ER altså smuk!!

Donna er til gengæld ikke så voldsomt smukt lige nu. Hun har tabt en masse pels, og ligner “jeg ved ikke hvad”. Men der er god nok knald på hende – NU skal der laves noget. Sikke en energi hun har, så vi har trænet lidt de sidste dage. Onsdag var hun med på “stjerneholdet” hos SHS. Vi var kun 2 på holdet, så der blev arbejdet godt og grundigt. 1 time og 20 min. efter kom jeg i tanke om at spørge hvad klokken var, og så sagde vi tak for i dag. Donna ville såmænd gerne have fortsat. Hun var totalt på duracel.

Nu står den på LP3 og den skal have en ordentlig en over nakken her i vinter. Hun arbejdede rigtigt fint. Før hendes 4 mdrs. hvalpeferie havde hun fået en dårlig vane med helst at ville indtage Sit i positioner under gang. Det har vi så arbejdet med i denne uge, og det er vist afkodet igen. Hun lavede i hvert fald super positioner under gang til træningen. Udlagte apporter blev pillet lidt fra hinanden. Hun er helt sikker i dirigeringen fandt vi ud af, men som lyn fra en klar himmel kom nu en ny ide i hendes lille hårløse hoved. Man tager først den rigtige apport, og så futter man lige over gulvet og prøver at tage den anden også. Hun stod og gabte alt hun kunne mens hun søgte at samle 2 store Gert-apporter op på en gang, og hun gav ikke op. Hvor dælen kommer sådan en ide fra ??? Nå, i gang med at afkode. Mor fører løber væk, når rette er samlet op, og så glemte hun alt om den anden.

Skægt at være i gang igen. Det synes Donna også 🙂

I morgen står den på kursus det meste af dagen med Helle Sejer Damkjær. Spændende!!

Lige lidt billeder af Smilla. Man kan VIRKELIG se farmand i hende! Og også mor faktisk – og hun er mindst lige så fræk som hun ser ud 🙂 :