Ih, hvor jeg elsker min tilværelse. Derudover efterår som virkelig også er en yndlingsårsstid………..og…jah, det korte af det lange er, at dagene pt er super.

Hele huset har fået den store skrubbe/skuretur, og hundene ditto.

De er ellers lidt kulrede pt. – hundene. Jeg forventer Andrea snart går i løbetid, så måske det påvirker,men Casey har godt nok noget af en pudsig adfærd. Hun opfører sig som en forelsket hanhund. Totalt overstyret. Humper alt, der kan humpes. Også mine ben, hvis jeg går passerer hende, når hun er i det humør. Sådan har jeg aldrig haft en tæve der teede sig før.

Så min dagsorden herhjemme er i disse dage at køre dem lidt trætte.Såvel fysisk, som psykisk. Vi har den seneste tid lagt ud med 1½ times gåtur om morgenen,og så har den stået på træning sen eftermiddag inden vi nuppede en tur igen. Det virker…….de er trætte smiley Det er jeg så også, når jeg går i seng om aftenen smiley

Men jeg nyder max. at have god tid til træning pt. Ingen prøver om hjørnet,og tid til fordybelse. Så kommer nørden op i mig.I år har jeg generelt haft meget om ørerne, så jeg har primært trænet med henblik på at kunne klare “en eller anden prøve” lige om lidt. Nu nørdes der. Således har jeg brugt ugen på bitte detaljer med både Casey og Donna, og det giver godt nok pote. Hold da fast!! Ting, som aldrig er blevet helt ok med Donna er pillet ud, og så er der strenge kriterier. Intet mindre end det rigtige accepteres. Som oplyst på kursus for nylig, har finnerne en strategi med at hunden får en!! kommando,og så skal den gøre det. Man kan så hjælpe den noget mere, end vi normalt gør her i DK, men til gengæld forventes intet mindre end det perfekte. Jeg prøver at efterleve det, og mærker tydeligt jeg har været for nonchalant tidligere. Både Donna og Casey har nu opnået det helt perfekte stå til dæk, også når jeg når ud på en vis afstand. De folder sammen, lige som de skal. Det er super, og især at mærke den overordnede strategi virker.

Caseys FVF er også blevet MEGET bedre. Hun har nu nået en alder og modenhed, hvor jeg forventer hun kan gå helt uden targethånd og holde øjenkontakten. Der har jeg hjulpet hende en del mere i LP1. Gjorde det samme med Donna, da hun var ung, og da vi nåede til LP2 kom alvoren på bordet. Det responderer Casey rigtig fint på også, så det er sk…. skægt at arbejde med. Jeg elsker FVF!!!

Andrea er trænet i at holde fokus, og hun går dælme godt pt. Hold da fast. Det er også rigtig,rigtigt sjovt. Hun lærer hurtigt.

Forude venter rallyprøve. Årets sidste………og så skal der nørdes på denne måde hele vinteren. Glæder mig, og så er Casey tilmeldt LP2 til april.

I morgen venter ringtræning. Det bliver også sjovt at prøve………