Sidder her i renskuret hus efter en weekend med drøn på. Kl. er 21. 15 og om 7 min. ligger jeg i min seng. Jeg er TRÆT!!

Men dejlig weekend. Super duper, faktisk!!

I går var jeg vanen tro til rallyprøve hos DSSK i Albertslund…….og hvordan er det nu ? 1 gang held/uheld, 2 gange en vane og 3 gange en tradition??? Dermed er der nu opgraderet til en tradition at være med til sheltieklubbens julerally. Det var 3. år i træk jeg var med der.

Første gang var med en meget ung Donna til hendes allerførste rallyprøve.

I år var det med Casey og mutter Andrea. Casey manglede en pind for sin RBM titel, og den fik vi så. Med 100 points og som 2. vinder. Hun gik super duper. Ingen slinger i valsen. Dermed kan jeg også konkludere at den træning som er iværksat herhjemme efter Helle Sejer Damkjærkurset, er effektiv. På kun 3 uger, er hendes fokus i FVF/lineføring i top. SUPER!!! ‘

Andrea lavde sit gamle nr. med at gå ned halvvejs. Men jeg har jo heller ikke trænet det, såeh……….det kan jeg vist ikke brokke mig over. Hun fik sin 2. pind og gik første halvdel super flot.

Fredag aften stod den på ringtræning hos SHS, og også der var Casey super duper. Stod som et søm. Jeg kunne vade rundt om hende, stille på ben osv – hun stod bare. Hun fik kigget på tænder, blev følt efter m.m. og alt med bravour. Jeg var mest spændt på løberiet, for mine hunde har jo altid troet at NU skulle der leges, men hun løb super fint. Herligt!!!

I dag var der hold for SHS. 3½ time i MEGET friskt vejr. Kun 3 på fortsætter holdet, så Donna var med lidt hist og pist. De fik træning med forstyrrelser. Rundt i en cirkel og holde kontakten…..deres hund måtte ikke kigge væk ( jep, back to basic ),og så gik jeg ind i midten med Donna og lavede stillingsskift ( fokus på bakke ned i dæk fra stå, nu med forstyrrelser ). Super forstyrrelse for både dem og mig. Så nørder vi masser af detaljer pt…….nede og pille i småting i FVF osv, og tiden løber af sted……..En time ryger af sted.

Vel hjemme blev huset så skuret og skrubbet, mens hundene gnavede ben i haven. I morgen står den på selvtræning med træningsvenner, og så skal der hentes fårehoveder til kræene. Så skal der smovses smiley

Lige et billede af Smilla, som er i drømmeland ved siden af Sammy……….og en lille video af Bobby, som leger med vennen Simba!! ELSKER at høre fra hvalpene! smileyTusinde tak for det!!