Norge er bare det vildste, fedeste land!!Jeg er dybt fascineret af naturen. Bjerge, skov,skov, skov og skov.

Mandag gik turen så til Oslo for at besøge Trixie ( Lapinettes Chattanooga Choo Choo ) og hendes familie. Familien er pt. udvidet med 4 sheltiehvalpe på 6 uger. Uhhhh, de er dejlige!!

Jeannette var også med, mens Karin passede alle 9 hunde hjemme i DK. Dette til UG med kryds og slange. Det er jeg SÅ glad for. Dejligt at kunne rejse trygt, og vide alt er ok hjemme.

Det startede ellers lidt surt. Vi skulle flyve, og tjekkede ind 08.30, som vi skulle. Planlagt flyvning 9.15. Nå, men er var is på banen i Oslo,så det blev udsat………..og udsat……..og udsat. Hele tiden med et kvarter ad gangen,så vi sad konstant stand by. Den blev 14.30 inden vi fløj. Vel ankommet til Oslo blev vi hentet af Tom og hans mega firehjulstrækker. Så gik turen afsted 50 til 60 km til deres hjem ude i den vilde, barske natur oppe på et bjerg. 300 meter over havets overflade bor de. Vi kom også ud i skoven, og så blev vejene smallere, og smallere mens de snoede sig opad. Mere og mere stejlt. Vejen var også spejlblanke og fyldt med is og sne. Man kan kun bo sådan et sted med en bil af den kaliber. Egentlig udviklet til at være militærbil, fik vi at vide, med et ekstra gear. Et såkaldt krabbegear. Så var der også pigdæk på.

Jeannette og jeg sank lige en gang, da vi så den sidste bid vej til huset. MEGA stejl, helt fyldt med is. Hvordan dælen skulle vi komme derop. Bilen kæmpede også, men for Tom og Siri er det hverdagskost. Op kom vi.

I får lige et billede af udsigten fra stuen. Billedet er taget gennem vinduet :
Tom og Siri syntes ikke udsigten var noget særligt, fordi skyerne hang så lavt. Vi syntes den var fantastisk!!!

Det er helt, helt ude i skoven på totalt Snehvidemanerer. På foderbrædtet kom skovskader og vi så også flagspætten, som sad og hakkede løs i en pæl. Jeg havde store forvetninger om at se elge, som der også vandrer rundt her i massevis. Men nope…………de sad og grinede af mig et eller andet sted. Jeg fik dog et billede af et billede………..skudt af Tom gennem deres hoveddør :

Cool, ikk `?

Vi fik mange beretninger om de vilde dyr……De har oplevet ulve der løb over vejen foran bilen. En los som sprang af sted 10 meter foran dem på gåtur.Masser af elge…sågar blev deres gamle collie sparket af en, som stod ude foran hoveddøren, hvilket Tom ikke havde set, da hunden blev lukket ud.

Bævere er der også……..ved et vandløb i nærheden, som vi kørte forbi. Som sagt………Snehvideland!! Jeg er DYBT fascineret.!!!

Nå, men vi ankom,døren gik op……….ud kom Trixie,og hold da lige fest hun blev glad. Det gjorde jeg så altså også. Nååårh…….verdens bedste Trixie!!!

En super fantastisk weekend med vildt hyggeligt selskab, sammen med Trixie og familie, fantastisk mad og pragtfuld natur. Alt sammen i lækkert norsk bjælkehus med et soveværelse dekoreret med rosetter og pokaler. Hvem kan ønske sig mere ?

Apropos mad, så fik vi den mest fantastiske middag. Elgsteg…………..Jøp!! En sød hævn over deres fravær. Men også rosastegt inderlår fra rensdyr. Det var dælme godt!! Uha! Dertil masser af lækre grøntsager,kartofler og vildtsovs. Desserten var syltede multebær ( samlet på fjeldet ) serveret med flødeskum.

Sheltien Astra gik rundt på kanten af en brystbetændelse, opdagede vi. De små har tænder nu, og hun er blevet bidt i og har fået et lillle sår. Derfor nægtede hun pure at give dem mad, men mælken fortsætter jo med at dannes. En af de bageste mælkekirtler var helt hård og 3 knuder var der. Uha uha……..Sidste gang hun havde hvalpe måtte de til dyrlægen og have malket ud og have hende på antibiotika. Nå men, jeg er jo fra landet, og den slags har jeg klaret selv. Så Astra op til Siri, hvor hun var helt tryg og så malkede jeg ellers ud. Brystet var alt for hårdt til de små kunne få fat, så det måtte til. Da jeg havde taget det meste, lagde jeg en hvalp til, mens Siri sørgede for Astra var tryg og ok, og så nuppede hvalpen det sidste. Vi fik afværget mælkebetændelse denne gang og jeg fik vist Siri, hvordan man malker ud. Den var jeg nemlig på med mit første kuld. Totalt teamwork var det:o)

Med hjem kom også en bog. Nemlig Siris nyligt udgivne agilitybog. Wow, den er flot. Hardback, flot layout. Super flot bygget op og gode billeder, der illustrerer teksten. Der er 8 billeder af Trixie :o)

Der kom også julegaver med hjem. Jeg fik en hel lille pose med julegaver. Jeg er HELT sikker på julemanden bor i Norge!! Totalt julelandskab………eventyragtigt. Glemte jeg at sige, de har sne ?? Alt er dækket af sne deroppe.

Jeg laver et lille album herefter, med billeder derfra.

Af andet nyt kan oplyses at Rammstein nu også har fået en hjemmeside : http://www.123hjemmeside.dk/Rammse-Bamse/70136319

Jeg har fået en medalje af mit rallyhold. Tjek lige…….og spørg lige om jeg er stolt :

Og…….det er fedt, når det går godt til prøver. Superfedt at få nye titler osv. Men det allerbedste er altså, når man møder sine hvalpe efter ikke at have set dem længe, og de bare er SÅ glade, kan kende en og man fornemmer de synes man er familie. Jeg elsker det. Intet kan slå de glæder, jeg oplever med hvalpene af huset


Trixie var flere gange oppe og putte hos mig, mens jeg var på besøg. Hun var faktisk hele tiden lige i nærheden. Gik jeg rundt, gik hun med smiley