Jeg er klar til jul……..eller VI er klar til jul.

Samtlige gaver indkøbt, huset pænt ( slipper nok ikke for en gulvvask mere inden d. 24. ) og hyggen har indfundet sig :o)

Hundene er nybørstede og toptunede og fryserne med hundemad fulde.

Jeg er i gang med en større garnbestilling, som jeg egentlig troede var færdig. Men hundens ejer vil have det hele spundet…..også det jeg plejer at sortere fra, så jeg knokler løs. Bortset fra benene syrer noget til, er det nu meget hyggeligt.

Mozart fik et bad i dag, hvilket han gør ret fast hver 3. måned. I dag var det store fældedag. Han har en stor pels,og jeg kunne bare hive ulden af ham i kæmpe mængder. Tog en del med kam, inden jeg satte bloweren til, men alligevel væltede hårene af.

Vasken fandt sted hjemme ved ham, og tørring og børstning i familiens udestue. Fantastisk syn bagefter……jeg stod i et stort snelandskab. Farmand i familien samler på nisser, og jeg synes helt klart bare de skulle flytte hele herligheden ud i snebakkerne i udestuen. Nemt……..og praktisk!!

Bagefter ud og træne med Donna og Casey sammen med Karin og vovser. Længe siden sidst……..vi ses en masse, men har længe trænet meget forskellige andre steder. Men vi har også savnet at træne sammen.

Jeg har valgt det næste år ikke at træne så meget på hold rundt omkring. Sidste sæson var jeg af sted 3 gange ugentligt, og det jeg har mest brug for nu er tid til at fordybe os :o)

Donna er god, SÅ glad og stabil og ret sikker. Fri ved fod vidunderlig, positioner under gang perfekte og felt og stillingsskift lige i skabet. Det bliver godt.

Casey er fantastisk. Hun har en intensitet, et tempo, præcision og en arbejdsglæde jeg ikke har hos nogle af de andre herhjemme. Der er dælme knald på. Hjernen er også ved at indfinde sig nu, så jeg var helt høj på vej hjem. Vi har trænet delmomenter længe…..og dele af delmomenter :o) Nu blev noget af det sat sammen, og nøjs, hvor er det bare fantastisk.

Søster Cloie minder utroligt meget om hende, og kæft de er også blevet gode, hende og Karin!!

Nu arbejdede vi så rigtig meget med forstyrrelser, for de kan alt……men kan relativt let afledes. Det er dog blevet meget, meget bedre. Lagde dem med 2 meter imellem, og så lavede vi individuelle stillingsskift. Jeg var ude på 5 m. De hørte og så kun deres fører, så hjernen og fokus er der.

Casey tog feltet på 20 meter, uden at have set det blive lagt ud, og uden target. Hun ikke bare galoperer derud…….hun ræser. Fedt!!

Lå 3 min. i dæk som et søm. Positioner under gang på plads……….apport ditto og super næseprøve. Så lige nu er det springet vi arbejder på og så kan FVF altid blive bedre,selv om hun gik super i dag. Kæft, nogle venstrevendinger altså…….!!!

Vi har allerede aftale ny dato for vores træning, og nu skal den have en over nakken. Begge søstre er meldt til prøve i april………så nu skal er stabiliseres.

Diesel og Kenzo skal også op,og de var også rigtigt gode i dag.

Fed dag og snart jul!! I´m happy!!:o)