Julen er overstået og nu også nytår, og dage som denne i dag bare ELSKER jeg. Alt klappet og klaret, stressen væk ( og denne gange ca. 1000 *så meget stress som vanligt ), og vi hygger med TV, mens jeg får spundet noget garn. Ren meditation!!

Andrea var ved dyrlæge d.28.12.

Jeg havde jo selv observeret 2 bidhuller, hvor en hjørnetand havde lavet grumme huller.Jeg kunne også se hun var meget slidt ned på trædepuderne. Hun var dog meget, meget øm i hele brystregionen og lysken, og den massør der var forbi herhjemme mente bestemt hun var blevet bidt og trykket en del der. Der var hævelser,men ellers ikke noget at se udefra.

Jeg gav hende metacam, men alligevel kunne hun stort set ikke gå, og det blev værre og værre, så til dyrlæge måtte vi.

Dyrlæge Anette så de samme ting, som nævnt her og kunne også konstatere hun var bidt godt og grundigt i bugregionen, og konkret måske havde fået bøjet nogle ribben ved bid.

Hendes poter var i frygtelig forfatning “indvendigt”. Leddene kraftigt overbelastede og svære smerter. Både i tæer og fodled.

Andrea kom udover metacam ( som hun skal fortsætte med ) også på morfin ( og antibiotika ).

Det har hjulpet. Her efter nogle dage bevæger hun sig pænt rundt igen,og er glad. Jeg skal dog regne med 3 uger, inden hendes poter er ok igen.

Mange spørger om politiet har fundet manden. Jeg ved ikke noget……….andet end den lokale station er lukket til 3. januar. Så mon ikke de først går i gang der ?

Jungletrommerne går dog hurtigt her på Amager, og mange ved hvem han er. Jeg har hørt mange beretninger om dybt mystisk opførsel fra hans side. Mon ikke poliltiet kender ham ? Han lyder totalt suspekt.

Jeg har smidt Andreas journalkort fra dyrlægen ind her : http://www.lapinette.dk//Andreas%20bid.html

Maria fra SVerige ( Eros ejer…….og dermed “farmor” til Andreas 1. kuld ) har været på besøg et par dage. Det var SÅ hyggeligt! Andrea var rigtig glad…….hun er meget,meget glad for Maria smiley

Christian kiggede også forbi med Bassie, så Maria kunne få set Eros søn. Super oplevelse, og vi gik en dejlig tur i skoven.

I går var der colliegåtur på Ishøj Strand, arrangeret af LAU, som jeg jo også er medlem af. Vi havde bagt kransekage og havde champagne med, og efter skål og godt nytår, gik vi en dejlig lang tur.Vejret var fantastisk!!

Jeg havde selv Casey og Silver med, og derudover var 4 hvalpe “af huset” med. Bassie, Rammstein, Diva og Summer. Uhhhh, elsker bare at møde dem “derude”. Jeg fik også taget en masse billeder……..som jeg forhåbentlig får lagt ind i løbet af i dag.

Forsidebilledet her på Lapinette, er netop taget i går af Summer. i 2 timer tæskede hun rundt i tempo 180. Hun var overalt…….og gerne allerforrest :O)

Tusinde tak for alle nytårshilsenerne og billeder af hvalpe herfra! Det er en kæmpe fornøjelse at følge dem!!!!

Her er Bassie klar til nytårsaften!! smiley