Den omgang med stress,manglende nattesøvn og dyb bekymring i forbindelse med hhv overfaldet på Andrea,på mig (og så Andreas flugt ),medførte lige en omgang influenza.

Nøj,hvor irriterende. Feber,og den ondeste hoste med pibende lunger og åndenød. Rundede også lige lægen, for blev bekymret for om det kunne være lungebetændelse,men det var det heldigvis ikke. Han kunne så til gengæld oplyse at hverdanden af deres patienter pt kom med disse symptomer,og det var en influenzaform af den lidt ledere slags.

Nætterne har været hæslige……..hoste,hoste,hoste…….åh…………hoste. Ikke megen søvn. Det virker dog som om,det går den rigtige vej nu.

Mine planer om at NU skulle der trænes,har måttet udskydes.Dels grundet sygdom,men vejret har da også været helt vildt. De to ting i kombination har betydet,at jeg måtte erkende,at vi måtte vente. Ikke med min gode vilje………..både jeg og vovser ( og især Casey ) trænger til at lave lidt fornuftigt.

På søndag starter vi dog træning………eller jeg gør, af nogle ihærdige mennesker,der bestemt ikke vil have vinterferie smileyGlæder mig!! Et helt booked LP1 hold, og 5 stk på et let øvede hold. Denne gang endda også med adskillige collier………4 stk. Ih,jeg glæder mig!

Jeg har i år ikke lavet status på “året der gik”. Jeg prøvede faktisk, og det blev længere og længere, og også for omfattende. Men det er svært……..for der er mange gode oplevelser.Især med hvalpe og hvalpekøbere af huset. Vi har haft mange træf, 2 gange endda med besøg fra Norge.Vi har afholdt agilitykursus………og jeg har også været på besøg i Norge. Hvalpene af huset kommer hele tiden på besøg i lind strøm, og andre er blevet passet. Jeg er så glad for det hele!!!!

Hundene herhjemme har hentet 5 titler i år, hvoraf 2 af dem er DKRLCH. Meget godt på et år, hvor jeg kun har været til prøver en brøkdel af,hvad jeg plejer. Hele sommeren gik nemlig med D kuldet……..og dette er også en stor oplevelse i 2011.

Der har også været mange hvalpe ude og prøve banerne af……men alle disse resultater kan findes i menuen under NEWS.

Til gengæld er det et godt tidspunkt at offentliggøre kommende hvalpeplaner her i huset, selv om de først indfries ultimo 2012 : http://www.lapinette.dk/kommendehvalpe.html

Jeg GLÆDER mig til mange flere fantastiske oplevelser i 2012 !!!