Jeg synes jeg er ved at være bare en lille smule træt af regnvejr…….smiley

Det regner jo stort set hele tiden ? Og alle græsarealer her omkring er enten helt svampede at gå på, eller ligger under vand. Hundene når dårligt nok at tørre efter formiddagsturen, inden de skal ud på eftermiddagsturen……….

Så savner man alligevel frostvejr og måske bare en lille bitte tyndt lag sne ??

Nå, der er i al fald nogle hunde, som får lært at træne i regnvejr. Dog venter jeg altså med at træne afdækning til de ikke skal ligge i mudder.

Det er fedt at være i gang igen !!

I gang kom vi også på holdene herude i søndags. Der regnede det faktisk også lidt…..men kun lidt. Plænen derude ligger højt, så den er god at være på.

Virkelig en fornøjelse altså….super engagerede mennesker,som arbejder hjemme, tænker og analyserer en masse, og det ses virkelig!!!

Denne gang er der 4 collier med også. De 3 her fra huset………og Summer og Smilla er 2 af dem. Hold da fast, de vokser………..Nu har jeg ikke set dem siden midten af december, og der er virkelig sket noget. De er ved at være nogle store piger smiley

Cloie præsterede den bedste fri ved fod jeg nogen sinde har set en collie lave. Jeg bøjer mig i støvet!!! Bagdelen knaldede ind i venstrevendinger og bllikket veg ikke fra mor førers ansigt. Det er SÅ intenst. Ved”begge holdt” ramte hendes rumpe jorden samsidig med Jeannettes fod……..så hurtig er hun.

Meget inspirerende og Casey og jeg nuppede så lige 3 kvarter bagefter. Så var kaffen også god hjemme igen :o)

De sidste dage har jeg også brugt ca. 18 til 20 timer på skrivebordsarbejde for collie klubben. Hold da fest!! Det er lige nu, det hele skal ordnes. Prøver arrangeres, dommere hyres, spindeeftermiddag arrangeres, lokale lejes, Årets hund regnes ud, artikler laves til CB og alskens ting mailes på kryds og tværs. Mega arbejde må jeg sige!

Så er en gåtur i regnen dog meget kærkommen for lige at rydde harddisken igen.

Al regnen sætter dog sit præg på mit lyse trægulv.I hvert fald i hyggelig kombination med rundt regnet 24 hundepoter.

Så meget af dagen i dag, er gået på knæ med at skure og skrubbe med sæbespåner. Nøøøøøøøøj, hvor det pyntede.

Så nu må der godt komme frost,så det kan holde bare i lidt tid!!!

De 4 tøser har også været på bordet i dag, og er børstede, klippede, nussede og pudsede……..så det er i bogstaveligste forstand en ren fornøjelse at sidde med aftenkaffen og kigge sig rundt i stuen :o)