Dagen i dag har været lige til at hive ud af kalenderen. Jeg har været simpelthen så træt, slatten og småsløj. Så ud over lidt oprydning og to lange gåture med hundene, er dagen gået med “ingenting”.

I går stod den på træning. Karin og jeg har hevet fat i vores gamle tradition med at træne en gang ugentligt og det er FEDT.

Det fik vi ikke rigtigt gjort sidste år, for vi trænede simpelthen så mange steder hist og pist, så der var dårlig tid til bare at få trænet selv derhjemme. Men jeg har i år skåret ned på aktiviteterne “ude”, for at få mere tid til at træne hjemme. Det er jo der det rykker……og hvor man har tiden og roen til at mærke efter, hvordan man egentlig bedst får nået sine mål og delmål.

Der er træning med bonusflokken guld, for vi kender hinanden og alle hundene rigtigt godt, så det bliver knoklet.

Jeg tror vi trænede næsten 2½ time i går. Jeg havde Casey, Donna og Honey med. Honey vil SÅ gerne træne, selv om jeg ikke har de vilde planer med hende. Hun er helt høj………..og så skal hun da have lov.

Hun lavede det smukkeste felt m. dæk og det hele, selv om hun aldrig har lavet den udgave før. Knaldede fluks ned i dæk. Indkald med stå er bare indbygget til 10, og hun jodlede rundt. Nej…..jeg må revidere planerne. Især fordi hun er SÅ glad for at lave noget.

Tror vi skal til en brugsprøve i 2012. Hun er ikke bange for skud, så det er da et oplagt mål. Jeg gider ikke træne 2 hunde i samme klasse…….det bliver for kedeligt.

Men så har jeg da også hænderne fulde………wow!

Casey og Cloie er bare to alen ud af et stykke. Dælme gode……..hold da fast, de er fantastiske når de er “på”. Men pludselig kan de så blive afledt. Stoppe op kigge efter noget i en fri v. fod eller lign. De skal bare holde øje med ALT!!

Men de er også kun 1½ år. Tempoet, intensiteten og præcisionen har jeg aldrig haft bedre hos en anden hund.

Indkald med stå er også bare indbygget hos Casey. Meget praktisk!

Donna gik også super, og lavede en rigtig “udlagte apporter” 5 gange …….hvilket ellers har været lidt af en drilleøvelse. Tør man håbe ?

Gik forfra i øvelsen, og fandt selv på en måde, jeg mente ramte lige “Donna”…….og det lader da til at virke.

Bobby var på besøg i går. Hans højre øre var begyndt at ville stritte af og til,så vi skulle lige have en gang lim i. Uhhhh, han er lækker! Totalt glad i låget og tæske rundthund :o)))

Hans to søstres kritik fra udstillingen i november er kommet på collie.dk . Jeg glæder mig over, at en dommer som ellers ikke har kommenteret temperamenter noget videre i øvrigt, har skrevet hhv : ” Sød baby med et fantastisk temperament” og ” Sød baby med fortrinligt temperament” hos dem, udover i øvrigt pæne ting om eksteriøret.

Det synes jeg jo er skønt, da temperament og mentalitet i den grad er 1. prioritet herhjemme, når der tænkes på hvalpe.

Casey blev benævnt, som værende ” Særdeles sund Blue merle” og havde “smukke vinkler”. Jeps, glæder mig meget!!!

Der er udstilling igen i DCK d. 3. marts. Jeg ved Dina herfra skal udstilles, men hvis andre hvalpe herfra er interesserede, går jeg gerne i ringen med jeres hunde ?

Den finder sted i Køge. Jeg skal alligevel derned, da Honey er blevet Årets Bedste collie i Rally Ekspert, og Casey Årets hund nr. 2 i LP1. Der er også 2 championpokaler til hhv. Gimli og Honey.

Lidt skægt, for det er et år, hvor jeg slet, slet ikke har gået op i det med Årets Hund. Donna blev Årets hund i hele 3 klasser sidste år, og det var da lidt skægt, men i år har jeg slet ikke overvejet hvor vi var i det overhovedet. Fokus har været helt andetsteds……..

Men jeg er altså til udstillingen, så hvis I vil have jeres hunde udstillet, så sig til!