Endnu er træt dag. Har skrantet et par dage,og i nat blev sønneke så syg og kastede op stort set hele natten. Så vi er fattige på nattesøvn herhjemme i dag smiley

Hundene fik den sædvanlige lange tur på stranden, og så er dagen ellers gået med lidt oprydning, rengøring og at strikke. Rolige ting…….sidst på eftermidddagen blev det så til lidt træning med Casey. Der blev forsidebilledet skudt. Vi træner spring/tilbagespring, og hun er en rod. Hun kan godt finde på at lave et flot spring, og så efterfølgende tæske rundt i ren sejrsjubel,ofte endende med hen og hænge i mine ærmer og opfordre til vild leg. Nå, konsekvens……..og tålmodighed :o) Det blev helt godt efter nogle gange.

Jeg er inde i en periode, hvor jeg reagerer på oplevelsen med at bliver overfaldet,Andrea blev overfaldet………og at Andrea så løb væk. Var rimelig rolig og foretagsom undervejs. Meget praktisk tænkende. Så lægger chokket sig, man slapper af og så BANG. Så kommer følelserne……..når pladsen er til det.

Det var et chok, der fik spøgelserne ud af skabet. Havde aldrig forestillet mig at skulle ligge sammenkrummet på jorden, med hysterisk skrigende mandsperson over mig, som holdte mig nede………og Andrea var han også ved at tage fra mig.

Jeg går og kigger mig over skulderen hele tiden, når jeg er ude med hundene…….og når jeg handler, stopper jeg ved hver ny “række” i Netto, for at se om han skulle stå der inden jeg bevæger mig videre.

Det tager noget energi………men jeg kender reaktionsmønstret, og det må bare være sådan en periode. Så forsvinder det igen.

Det giver så stor lyst til det “nære”, og jeg hygger mig enormt med hunde og familie.

Donna er gået i løbetid i dag. Det er tidligere end forventet. Hendes hvalpe er kun 5½ måned,men dermed er der gået præcis 7½ måned siden sidst…….og det er hvad hun plejer at have imellem. Stabil tøs…..også på det plan :o)

Så rykker kommende hvalpeplaner tæt på……….det er jo nærmest lige om lidt, den næste løbetid. Jeg glæder mig bare SÅ meget.

Lige et billede af en fjollet blå smølf :o) Der er også oprettet gallerier nu på Bobby og Summers sider med billeder af dem. Jeg har en aftale med Birgitte og Smilla omkring billeder en dag med godt vejr :o) Så hun får også et galleri lige om lidt.