Det ER forår. Det vrimler med liv her på Amager………..både hyggeligt og klamt. Jeg kan konstatere tudserne er på nattevandringer igen rundt om aftenen,og jeg synes de er mega klamme. Det kan godt være de spiser snegle, og ikke gør en kat fortræd……….men yaks,yaks, yaks!!!

Næh, kattene gør de ikke noget, for dem er der også godt gang i pt.Det vrimler med dem i kvarteret, til stor underholdning for hundeflokken her i huset.

Det vrimler så til gengæld med hunde på træningspladsen, hvor forårssæsonen havde sin start i dag.

Jeg har aldrig haft så mange kursister og hold før, men det er godt nok spændende. Jeg elsker det……….synes det er topfedt!!

12 collier deltager bl.a. Det er da for vildt, og jeg håber virkelig jeg kan hjælpe og motivere en del af dem ud på prøvebanerne. De 3 D hvalpe af huset træner med. Herligt!!!

Summer var forbi forleden til lidt miljøtræning. Som skrevet sidst, elsker hun mennesker og kan være ret pågående i kontaktforsøg. Hun vil også gerne jage ting, der bevæger osv, og trods super godbidder og klikker med på turene, syntes Elllyn det var lidt svært.

Jøp, visse ting kan man ikke klikke og belønne sig fra. Der må man gå ind og opdrage i stedet. Vi tog tyren ved hornene og gik ned i det lokale indløbscenter 10 minutter herfra. På turen derned er der altid en del trafik i form af skolebørn, joggere og cyklilster. Vi lagde en strategi,og så gik jeg lidt bag dem og kiggede på. Det gik stærkt………så fattede Summer at mor gad IKKE der skulle hilses på alt og alle. Når Summer blev korrigeret og efterfølgende kiggede op,så faldt der en guf. Det endte med de gik den flotteste lineføriing medf fuld kontakt rundt mellem handlende i indkøbscenteret. YES……….sådan!!

Det ville være snyd ikke at besøge bageren, når vi nu var der…….så bagefter stod den på kage og kaffe herhjemme. også YES :o)

Jeg fik taget en del billeder, som er lagt ind i galleriet under Summer. Men her er da lige et……..hun er SMUK

Det er en KÆMPE glæde at følge hvalpe herfra. Det betyder SÅ meget for mig med den kontakt.

Også sjovt at se, hvor meget Donna der er i dem alle 3. De har hver især rigtig meget fra deres mor. Både adfærd og eksteriør. Jah, og så smelter jeg jo totalt……..hun er nok den hund, som er krøbet mest under huden på mig, som jeg har haft.

Vi får også trænet en del herhjemme. Vi havde sidste gang hos Johanna torsdag, hvor Donna og jeg vandt sæsonens challenge…….”Atjuu” og så skulle hunden hente serviet. Vi havde ellers hård konkurrence fra Lone og border collie Focus, men sidstnævnte kom til at tygge lidt i kassen :o)) Så vi vandt en lækker spildfri vandskål og tyggeben. Lækkert!

Godt næste sæson hos Johanna starter på torsdag……..:o) For vi vil have mere endnu.

Synes de forskellige ting går godt, men der er bestemt detaljer som kræver en ekstra indsats. Stå/sit i stillingsskift f.eks. hos Donna. Stå………..og så sit, og vupti ere jeg ude på + 3 meter, kommer røven frem i stedet for hun trækker fronten tilbage. Så går jeg tæt på……..så er det perfekt. Øger pt. med 10 cm. om dagen………..og håber at mønstret sidder i kroppen, når jeg passerer de 3 meter.

Men ellers………..hm………..hvordan prøver går, ved man aldrig rigtigt før man har været gennem et par stk. og kan se en rød tråd, men i det store og hele går det vist meget godt.

Lige pt putter jeg nogle tricks ind, for jeg skal passe på jeg ikke kommer til at kede mig ved at træne lydighed. For meget af det samme er en dræber for mig. Så i dag pudsede Donna og jeg lige bakke i slalom af. Tog en film ( og det er 1. forsøg i slalom efter 3 måneder hvor vi ikke har lavet det ), og så gik kameraet ud. Heldigvis var 1. forsøg ok, men den FVF jeg egentig havde tænkt at bruge det til med Casey må blive når nye batterier er købt.

https://youtube.com/watch?v=mL23qfCsxfY