Tiden har været præget af travlhed, og bloggen har jeg ikke nået.

Casey har det ok, men har haft en del bivirkninger af sin medicin. I særdeleshed prednisolonen. Har pustet meget, været meget tørstig og tisset meget også. Hun er nu på nedtrapning, og konkret på 1/6 af den dosis hun startede med. Bivirkningerne er stort set væk nu. Hun har jagtet ænder, virket frisk, men også lidt deprimeret og meget morsyg. Derfor har hun været med til træning………hvilket hun har klaret flot og været glad for. Ren adspredelse…..

Meningitisteorien er prioriteret ned…………diagnosen er FOUR = Fever of Unknown Reason”. Så er der billedet af de røde blodlegemer som blev “spist”. Næste step er blodprøver når medicinen er helt ude af kroppen, for at se om hun har autoimmun hæmolytisk anæmi. Altså at kroppen selv smadrer de røde blodlegemer. Det er udelukkelsensmetoden, vi er i gang med, siger dyrlægen……….

Jeg tvivler på det er det……..tror stadig det har noget med hendes borrelia at gøre måske……..at den har sat noget andet i gang, men der er ikke andet at gøre end at starte fra en ende af……..utroligt frustrerende ikke at vide, hvad hun blev så syg af.

Nå……….men tiden har også været præget af en masse træning. Både egen og andres. Vi er en gruppe colliefolk, som mødes og træner sammen, og vi havde super dag i Køge sidste uge.

Hele vore programmer blev kørt igennem, og havde det været rigtig prøve, havde Casey ligget oppe i de sjove points i LP2. Kæft, en super arbejdshund, hun er altså….

Donna gik også fint. Super stabil i fællesøvelserne ( sitten er på plads nu ), Fri v fod, positioner under gang, springapport og felt. Udlagte apportere går godt 75% af gangene……….Hun laver stadig fejl en gang imellem. Indkald m. stå ok………meeen, ville sgu gerne have mere fart på. Nå……….hun er 4 år……….vi har ca. 4 år til at pudse det af til perfektion :o)))) Elsker at gå og pusle med det, så er faktisk også lidt bange for at blive “færdig”, for hvad så ???

Honey og jeg er gået i gang med at træne højrehandling. Vi har tilmeldt os kursus i championklassen, og et erklæret mål er at den klasse nu skal have en over nakken. Hun elsker det………..og det gør jeg også. Rally ER sjovt!!

I går var der instinkttest for collier, og D kuldet + deres mor Donna og Casey var med. FED dag, jeg kan leve højt på længe. Hvor var de bare gode alle sammen. Donna overraskede totalt ved at arbejde super og meget selvstændigt. Hun har ofte en konflikt, grundet al vores lydighed….at hun har lidt svært ved at give slip på mig. Men det gik super i går!

Billeder i galleriet : http://instinkt.lapinette.dk/#home

Meget sjovt at følge hvalpene. Bobby minder mig mentalt utroligt om hans onkel Elvis……….så sjovt at se. Driftig, tævefikseret, men rolig og hviler SÅ meget i sig selv. Meget, meget stolt af det kuld også… !