11 gange tissede Casey på aftenturen. Samtidig med kører hun endnu hurtigere end hun plejer. Hænger ud i snoren for snuse harer/katte op, og leger noget mere vildt end hun plejer. Den løbetid er lige om hjørnet!!! Det er også 8 mdr sidst, så det er jo logisk nok. Men hun er noget af en mundfuld……….Sjovt, så forskellige de er. Cloie har samme adfærd op til, Andrea også. Men Donna/ Honey er altid blevet mere stille og morsyge. Det reagerer faktisk så forskelligt, som man næsten kan……..

Bliver rart at få overstået.

Vi havde generalprøve i dag…….Jeannette, Karin og jeg. Vi er tilmeldt LP prøver i weekenden. Cloie skal op i LP1. Diesel, Kenzo og Casey skal op i LP2. Meget rart at komme programmet igennem.

Vi tog ud til en stor åben græsplæne i Dragør, som de to blå aldrig har været på, og de ældre hunde engang for 1½ år siden. Det har de nok glemt……smiley

Så blev der linet op, som var det en prøve, og de to som ikke var “på” stod meget koncenterede og kiggede efter fejl m.m. og gav points efter øvelserne. Vi skiftedes til at agere dommer.

Cloie fik 167 points i LP1. Hun var i et sjovt humør…….som om hun ikke rigtigt kunne lide at være der, og veg lidt. HÆ, så viste det sig Jeannette havde trådt i en stor hundehømhøm. Klart Cloie syntes det var klamt at bevæge sig lidt rundt der. Trods det gik hun rigtig pænt, og lå som et søm i dæk.

Så var det Diesel. Han satte sig op i dæk, men gik den flotteste fri ved fod, jeg har set ham gå. Resten var super pænt og stabilt, og vi fik det til 190 points.

Casey gik en rædderlig fri ved fod. Hun synes det er megatræls at gå der, og mister let fokus.Går jeg i langsom gang, går hun som en engel. MEGET mystisk. Fri ved fod er vores dårligste øvelse, hvilket er ironisk. Jeg elsker den øvelse………og har 4 stk. herhjemme der alle har fået 10 i den. MEN…….Karin/ Jeannette syntes alligevel den var til 7,5 for selv om hun ikke kiggede så meget op, fulgte hun.

Alt andet gør hun fantastisk. Det var det ene 10 tal efter det andet, og vi endte på 210,5 points. Meget fedt, når man tænker på hvor lidt vi har trænet, og hendes adfærd i øvrigt pt, som er noget “fanden i voldsk”.

Så kom Kenzo, og han er godt nok blevet god. Wow, en fri ved fod de har fået ( den har tidl. drillet ), og alt er super stabilt. 212, 5 endte han på. Der var ikke meget at trække for…….et par skæve pladser og en ekstra kommanda. Meget mere var der ikke at komme efter.

Jeg tænker jo noget over det……….Casey er SUPER til alting med fut i. MEGET selvstændig hund, som ikke har noget behov for at arbejde tæt på mig eller megen støtte. Donna er lidt modsat………..hun går den mest fantastiske fri ved fod, men vi kæmper lidt nu i LP3. Det er et stort skridt for hende at alting nu foregår 10+ meter fra mig. Det er ikke den vilde galop for at komme derud. Hun gør det…….men for min skyld. Casey styrter gerne af sted.

Jeg skulle nok have været hurtigere med at få Donna videre i “systemet” og komme ud på de større afstande. Det skal såmænd nok gå godt det hele, for hun vil gøre alt for mig, men det er ikke naturligt for hende. For Casey er det naturligt. Hun arbejder lige gerne 50 meter fra mig, som tæt på. Faktisk nok hellere 50 m væk……

Jeg tror Casey kommer længst….hurtigst, og skal jeg lære noget af erfaringerne, er det at komme videre i klasserne og ikke blive hængende for bare at følge en sæson.

Hun er nu tilmeldt 2 LP2 prøver. Går de godt, hopper vi videre. Hun kan udlagte apporter, feltet på 20 meter, springapport og indkald med stå super godt. Derudover har hun til dato ikke forladt en dæk……….for hun er ikke det mindste utryg ved at ligge der. Helt cool………

De er bare forskellige…….og så tror jeg egentlig jeg accepterer at fri ved fod er som den er. Vi arbejder videre selvfølgelig, men hendes forcer ligger andet steds……..

Sjovt, at have været “igennem” nogle hunde. Utroligt så forskellige de er, alligevel……

Det er det, som gør det sjovt!!

UHM venter søndag………DET glæder jeg mig vildt til!!!En hel eftermiddag med “mine” hvalpe………uh, hvor lækkert!!

Og så lige et lille aftenbuk fra Donna og Casey. Har vi lært hos Johanna……….og de er super gode til det. Det har indgået i stilligsskift som et skift. Nu håber jeg Casey ikke tilbyder den på lørdag smiley