Wow, for en weekend. Jeg er SÅ glad, SÅ tilfreds og kaffen har aldrig været bedre.

I går deltog Casey og jeg i off. LP prøver i Viby Sjælland, med prøve arrangeret i samarbejde mellem nørdklubben og Chesapeake bay Retriever klubben. Super fin lille prøve med ca. 20 deltagende. Rigtig hyggelig, super dommer og alt klappede.

Casey var meldt til LP2, hvilket jeg var lidt spændt på for 14 dage siden. Hun har været “sygemeldt” en lille måned, hvor vi ikke har kunnet træne, og for kun ca. 1 uge siden genoptog jeg den mere målrettede træning. Før hun blev syg havde vi problemer i fri ved fod, og det havde vi så også da det blev genoptaget. Det er beskrevet i seneste blogindlæg.

Nå, men…….så havde jeg en date med Helle ( med Vanilla, for dem som kender hende ) på en P plads her på Amager. Det endte ud i snak, og jeg luftede mine frustrationer omkring den mest fantastiske FVF i langsom gang, og hø i alm. gang. ” Det må være noget du gør”, sagde Helle………..og de ord grundede jeg så over resten af dagen. For ja…..det MÅTTE det være, men hvad ???? Går jo ligesom jeg plejer, og har 4 stk. herhjemme, som går SUPER FVF. Dååååååååååh, så slog det mig. Når jeg går fri ved fod i langsom gang, så kigger jeg ned på hunden. Når jeg går alm. gang, kigger jeg lige frem. Ser 1000000 gange bedre ud, og er også rarere, når man går i friskt tempo.

Det er snart 3 år siden, Donna havde den alder Casey har nu……..og jo mere jeg tænkte, desto tydligere stod det, at jeg da vist også de første par år kiggede ned, og først siden fik rettet hovedet fremad. Det måtte prøves………og bingo, så var den der!!!

Legede lidt med det ( 10 min ) torsdag formiddag, og til træning torsdag aften gik hun fantastisk!! Man kan så ikke gå helt så hurtigt, men livrem og seler! Jeg ELSKER livrem og seler!

Fra at gå en FVF til hø, gik hun den til 9 til prøven. Det var ikke smukt eller wow-agtigt, og jeg skænkede da også de mange FVF kursus deltagere en tanke, for skulle man tælle 1, 2, 3 , 4 så skulle man vist have fat i et stykke musik en del langsommere end Abba, men skidt med det!! På meget kort tid fik jeg løst et problem, som ellers forekom uløseligt. Og 1,2,3,4 kan jo være hammer ligemeget, hvis hunden dalrer rundt 1½ meter efter………..

Det var FEDT!!!! At få vendt den situation ved at ændre en så relativt lille ting. Det er noget, jeg bliver næsten høj af. Elsker det analysearbejde, og gå ind og “ramme” en problemstilling. Dejligt når det lykkes.

Casey fik 205 points, blev 1. vinder og fik sin LP2 titel. YES!!

Søster Cloie var oppe i LP1, fik 158,5 points og fik sin LP1 titel. YES. Dygtige piger!

Bonusdregenene Diesel og Kenzo fik hhv 1. og 2. præmie i LP2. Diesel fik sin LP2 titel. Kæmpe til lykke med det!!!

Super dejlig dag med succes på mange planer!

Det fortsatte så i dag, og jeg kan leve højt de næste mange dage på denne weekend.

4 hvalpe fra C kuldet var til UHM, og de var dælme gode. De var på mange måder meget ens………meget sjovt at se. De var glade, håndterbare, legesyge, gode til at afreagere og skudfaste.

I Sverige taler man om “godkendt skud”. Så er krydserne sat i rubrikkerne 1,2 eller 3. 1 er bedst……så er der ingen reaktion overhovedet, selv om der knalder et skarpt smæld af fra en 9 mm tæt på. Rammstein og Chico fik 1. Casey fik 2 og Diva 3. Derudover har Cloie 2 fra en beskrivelse i efteråret, så langt det meste af det kuld er nu beskrevet med “godkendt skud”. Der var heller ingen af havde afreaktioner på mere end “3” og oftest lå den under.

SÅ fedt!!! Dejligt, at det man tror på, arbejder på og har som mål, faktisk lykkes. Mentalitet ER arveligt. På seminaret om øjne m.m. blev der sagt angst var noget af det mest arvelige. Jeg lever selv med Gimli, som er hamrende bange for skud, tordevejr, raketter m.m., så det ligger mig meget på sinde at lave hunde, der ikke er bange.

SÅ det er sgu bare SÅ fedt, når sådan en beskrivelse i dag viser, at det lykkedes!!!!

Verdens bedste hvalpekøbere har jeg også………Dina var forhindret i at komme, hvilket ærgrede hendes mor enormt. Trixie bor helt i Norge, og det er helt ok…..,at 5 er beskrevet synes jeg er fantastisk. Jeannette/ Karin var også med at kigge ( Cloies ejere ) og derudover var Ellyn også med at kigge ( ejer af D hvalp, som skal igennem næste år ).

Denne weekend har bestemt været super duper fantastisk!!! I morgen er det hviledag………..det trænger Casey og jeg til :o)Rammstein løber efter kluden, der kastes ud……man kan se den hænger øverst i billedet til venstre :o)