Jeg troede lige jeg skulle slappe af efter en weekend med knald på, men niks……. Hele ugen har den stået på arbejde for Dansk Collie Klub. Flere deadlines at overholde. Materiale til CB senest 1. maj……….og vi havde bare en bunke i LAU. Dernæst er der off. LP og rallyprøve om lidt, og der er dælme også meget.

Jeg sidder med tilmeldinger/katalog og det er noget af et puslespil. Folk skal jo ofte op med mere end en hund……..og nogle gange skal de op i både rally og LP. Så der skal pusles lidt rundt, for at få det hele til at gå op.

Jeg har ikke prøvet at sidde med det før, så jeg har ej heller erfaring eller rutine, så det tager en del tid, når det hedder livrem og seler.

Nu tror jeg at jeg er igennem det værste. Det har bestemt drillet, men det er mest hundewebs program der “bagom”. Uha……det er ikke for børn :o)) Godt Britta er der som livline, ellers havde jeg været ilde stedt.

Min pc ville ikke åbne listen over deltagere. Så downloadede jeg nye programmer. Hjalp ikke…….prøvede på samtlige 3 computere herhjemme……..hjalp ikke. Så røg internetforbindelsen. GRRRRRRRRRR!!!!

Bobby har været forbi til vask. Det var han tirdsdag og jeg elsker bare at have “mine” hvalpe hjemme og have noget tid med dem. Han er en totalt glad-i-låget hund. Ih, hvor vi hyggede !!

Søstrene Smilla og Summer kom der besked fra i starten af ugen. De var gået i løb………begge to, og endda samme dag. Wow, for en timing!! Sikke hurtigt de er blevet store…….fatter ikke altid, hvor tiden bliver af!

Ugen har også budt på en del hundetræning. Dog ikke så meget af egne kræ………torsdag var der bebudet selvtræning på vor normale hold, men efter 6 timer med hundewebs program og ramme den samme mur, så havde jeg røg ud af ørerne, og så skal man ikke træne hund. Vi gik en lang tur i stedet.

Tirsdag er der trickshold, og det er virkelig en fornøjelse. Seje damer på det hold, og yderst flittige og ambitiøse. Tjek lige Ollie her……….Opgaven var at shape hunden ned i så lille en kasse som muligt. Han står i en madkasse………….VILDT!!! Og sådan er det stort set hele vejen igennem……..der knokles. Virkelig en fornøjelse!

Onsdag startede nyt hvalpehold. Igen med 3 colliesøskende ( denne gang 3 nye :o) ). Ihhhh, hvor hyggeligt. Et hold med 8 hvalpe, og der blev arbejdet super duper denne første gang, og førerne “røg i hak” mærkede man :o)

Silver har også været i bad denne uge. Han savler jo noget og midt for hans hvide krave er hårene altid rødlige. Har jeg vænnet mig til……..men det er lidt træls efter en lang badeproces, at dette røde område sidder der. Prøvede denne gang efter badet af lave opløsning af brintoverilte……….DET virkede. Han fik den flotteste hvide krave, og den er stadig hvid. Egentlig er jeg ligeglad, men når der er brugt 4 timer på bad/smukkeseren, så må resultatet altså godt være lækkert! DET er han nu ( så længe det varer…….smiley)

Der er en kampagne her i maj……..”sund mund” hedder det. Man kan gratis få sin hunds tænder gået igennem af tanddyrlæge. Silvers tænder ser fine ud, men tænkte alligevel at få tjekket om der mon skulle være en årsag til den savlen. Så det må vi få gjort næste uge.

Nu venter en weekend med en masse hundetræning……….YES. Mandag aften står den på selvtræning for en flok collier. Glæder mig!!

Jeg har lagt nyt link ind på Galleriet med vores UHM. Der er billeder af alle 4, der gennemgik UHM i søndags!