Maj måned….det vrimler med liv alle vegne. Hver dag byder på nye, super oplevelser i naturen.

Som en skøn stille morgen for vel 1½ uge siden……sol, blikstille vand ved stranden. Der er meget lavvandet og en del sten stikker op ad vandet. Lidt ude lå den sødeste sæl på sådan en og nød solen. Vrikkede lidt med halen………SUPER oplevelse!

Det vrimler med harer alle vegne og mine arme er pt 5 meter lange af at holde en flok hunde, der får færten af harer. Det er stort set dagligt vi oplever harer, der springer op lige ved siden af os.

Så en stor kat på afstand i skoven forleden. Den stod med ryggen til, og jeg så kun halen. Næste morgen blev jeg vækket 05.30. Der var totalt panik i naboens hønsgård som ligger 5 m fra mit soveværelsesvindue. RÆVEN!!!! Jeg var ikke i tvivl….fik nuppet en kanin år tilbage på samme tidspunkt og blev vækket af samme panik i kaninburene. Jeg knaldede vinduet op og råbte op……..der gik så lidt tid, så blev der stille. Hønsene blev reddet denne gang.

På aftenturen i skoven ( som ligger 50 meter væk ) stod Mikkel Ræv så pludselig på stien foran os. Kiggede lige så overlegent ca. 10 sek……….så smuttede han ind i buskadset. I går aftes sprang han over stien foran os………..joh tak, det vrimler med liv.

Hundene får kødben et par gange om ugen……..pt en del lammeribben. Jeg kunne ikke forstå de spiste dem så hurtigt (de ligger i haven med dem ). Men så fandt jeg ud af hvorfor. Skaderne hugger dem…….Hundene ligger og gnaver. Så lander skaderne i nærheden og lister sig ind på hundene. De er helt oppe næsten og stå på deres forben. Så ophører hundene med at gnave og kigger overrasket på fuglen…….og smut, så er benet nappet. Både Silver og Donna fik hugget ben på den måde i går. Godt nok frækt…………men også sjovt.

Elsker den her årstid…….der sker en masse udendøre. Haven er også toptunet og lækker nu. Jeg har gang i en masse projekter derude…Krukkerne er plantet til med mange spændende ting. Bl.a store espalierer med forskellige slyngplanter.

Så det er vildt………med en masse vildt :o)

Men vildt fedt, er det til gengæld at der i dag kom svar på Caseys blodprøve. Der er intet…………hun fejler intet. Ingen autoimmun sygdom………ingen arvelige ting. Det har været en forgitning hun havde, er konklusionen nu. Hvad det var, finder jeg nok aldrig ud af, men hvor er jeg glad!!!Juble juble juble!!!!:o)))))))

Casey, Donna og jeg har også haft nogle super træningssessions denne uge. Synes det rykker meget pt.

Jo, der er godt nok meget at være glad for pt.

smiley