Det er gode tider pt. og man skal nyde dem, når de er der .

Jeg jodler stadig over Casey er helt rask. Jeg havde virkelig frygtet det værste. Et helt liv på prednisolon (med masser af bivirkninger ), ingen hvalpe på hende og ingen garanti for der ikke kunne komme anfald igen. Det er SÅ lækkert at kunne lade skuldrene falde ned og bare nyde sin hund!!!

Og det gør jeg…………jeg ER så glad for Casey.

Ugen har budt på lidt træning. Ikke så meget egentlig, men hellere lidt ( men godt ), end for meget. Torsdag var jeg et smut i Køge til selvtræning, som bare endte med at være Erik og mig. Så fik vi givet den LP3 gas, for hans Baby og Donna skal op i LP3 næste uge.

Jeg har gennem vinteren haft en del under lup med Donna, og til denne gereralprøve kørte det i olie. Fine fællesøvelser, super stillingsskift, udlagte apporter lige i skabet………..jamen, der var kun småting. Indkald med stå var i fuld galop…………og så uden stå, for det valgte jeg. Hun har en sikker ”stå”, men sidste år begyndte hun at trave i indkald, fordi hun lurede den, så vinteren er gået med at afkode denne. Nu er der fuld galop…………så kommer der kun ”stå” til prøverne.

Men derudover blev programmet kørt igennem, og det gik super for begge D`damer. Så har jeg det sådan……..at det giver sjælefred. Hunden har vist den kan, og så er det bare at give slip og lave en fest til prøven. Så kan det godt være det ikke går godt, men man ved den kan……….så er det bare at prøve igen. Torsdagstræningen gav mig sjæleroen!

I dag var der uoff. Prøver i ”Vores Hundeskole”. Jeg var dommer og sikke da et ansvar. Det klappede dog fint det hele. Først LP3, hvor førnævnte Baby var på. Flot 1.præmie til hende. Også flot 1. præmie til Kenzo i LP2. Så kom der virkelig dårligt vejr…………..hold da op. De stakkels LP1 hunde kom op i slagregn og kastevinde, der stort set ryddede hele dommerbordet for selv apporterne!!

Det gik dog fint, og oplevelsen er at alle fik en masse med hjem, hvilket lige præcis er meningen. På et personligt plan glædede jeg mig meget over at se husets hvalpe. Cloie og Smilla var oppe i LP1. Cloie gik en super fri ved fod, men det gjorde Smilla altså også!! Smilla og Birgitte er virkelig er super par, som nok skal komme ud og give den gas også. De rykker SÅ vildt fra uge til uge.

Smilla har haft lidt probs i ”stå” med at trippe……..jamen bum, den var lige i skabet i dag. Lineføringen var super………..De fik flere 10 taller. Smilla var endda højløbsk, og kun 9 mdr. SÅ flot!!! SUPER arbejde!

Så dejlige tider………….og jeg nyder det vildt.

Jeg har købt lagkagebunde, leverpostej, guffer, piskefløde………Hvad mon det skal bruges til ?? Der kommer nok et billede i morgen : o)’

Smilla fri v. fod hen til “Stå”. Hvor ser det godt ud!!!

“Stå øvelsen” Ikke et ben rørte hun………..flot!