NU blomstrer hylden!!

Vi havde den mest fantastiske aftentur i den lokale skov ( 100 m. fra mit hus ) og duften af hyldeblomster hang bare i luften! Så er det altså sommer, og husmodergenet blomstrer op. I år skal der laves hyldeblomstdrik….. den opgave brændte jeg vist af sidste år :o(

Apropos husmodergener, så er jeg gået i selvsving omkring strikning af sokker. Ja, det er lidt skørt……men jeg elsker bare at strikke sokker. Også noget der er forsømt gennem de sidste år, hvor jeg primært har spundet garn…….og spundet garn!!

Min farmor lærte mig at strikke dem, da jeg var barn. Så det er også nostalgisk og meget hyggeligt at tage fat på det igen. Ungerne har bestilt sokker i hver deres farve, og første par er næsten færdige.

Jeg mangler bare Donna, så er hele flokken nypolerede, børstede og har fået hevet uld af. Hun står for tur i morgen.

Det går godt pt. Man glemmer det nogle gange i skyndingen, men man skal huske at nyde det. Ingen syge, alle trives…..herligt! Gimli bliver 7 år på fredag, og han er pt fit og frisk. Da han blev opereret i foråret, viste et røntgenbillede at hans spondylose var godt i gang igen med at gro faktisk i hele ryggen, men ( 7,9,13 ) har der ikke været symptomer endnu. Hver aften når vi går hjem fra skovtur, så får han legeflip. Altid samme sted……100 meter fra huset. Så får han gerne lov at få snoren af, og Casey ditto, og så render de to og giver den gas de 5 min. han kan holde til det. Han bliver hurtigere “mæt” af leg, end de andre, men lysten er der stadig.

Der har været et par hunde til vask de sidste dage, og på fredag kommer Harley. Det glæder jeg mig til. Det er et godt stk. tid siden jeg har set ham!

Til aten var Donna, Casey og jeg ude og træne, og Karin stødte til og lagde apporter ud for Donna og mig. Succesraten var 100 % :o)) Hun har simpelthen fattet den nu. Super duper. Indkald med stå, er der kommet fart på. Det er ikke bare galop……..det er totalt turbo. Jeg har pillet farten ud og trænet på alene………og det er lykkedes. Det går faktisk så stærkt, at hun ikke kunne finde ud af at “stå” :o))) Såeh, vi måtte lige pille det lidt fra hinanden igen, og så lavede hun 2 perfekte indkald med stop…..med fuld fart.

Har vist skrevet det før………men at få hvalpe har virkelig gjort noget ved Donna. Hun er modnet helt vildt med masser af selvtillid, tempo og overblik. Uhhh, jeg er glad for hende!! smiley