Gud, det er Skt. Hans aften i aften………og er jeg ligeglad ?? Fuldstændigt. Det siger mig intet.

Tværtom er det lidt trist, at sommeren nu topper, og det går den anden vej herefter.

Apropos sommer………så har jeg jo den engelske udgave rendende rundt pt……” Summer” :o) Eller amerikansk er hun vel……..Ejeren er amerikaner i al fald, og Summers far er…….såeh…….det skal nok udtales med amr. accent .o)

Nå, men det går forrygende. Hun hygger sig totalt.

De var alene hjemme nogle timer i går, hvor jeg vaskede tidl. nævnte hund. Kun et par timer, så kom Andreas fra skole. Ingen probs…….de lå og kogte hele koret, da han kom hjem-

I dag startede dagen så med skovtur. 6 hunde i snor…..og Summer i flexline. Det går sgu meget godt. Havde frygtet det ville ende i en gang kluddermor, men det går rigtig fint. Summer er alle vegne i sin flexline. Inde ad alle stier, springer over grøfter……og vi har nu i flere tilfælde passeret bænkesæt med bord……hvor hun farer hen og springer op på først en bænk, og så bordet. Der skal bare ske noget!!! :o)))

Senere havde vi en date med Birgitte og søster Smilla. Det havde vi før Summer kom herhjem……..dagsordenen var at nørde LP1. Smilla og Birgitte er klar til en LP1, og de er tilmeldt off. prøve i september. Men det er første gang for begge, så jo bedre programmet sidder på rygradden, og jo flere detaljer der kan nørdes, desto bedre.

Så Summer og Casey i bilen, og så afsted. Vi lavede en LP1 lidt som var det prøve……men med masser af tid mellem øvelserne, til at snakke detaljer. Meget af det ligner godt nok en million, så det er småting. Men f.eks……..hvor meget man må opmuntre som fører osv, er jo meget rart at have på plads. De øvelser der tidl. har drillet lidt………dæk og stå, lavede de til 10 i dag. Simpelthen totalt en fornøjelse at se på.

Under opvarmningen hev jeg Summer ud, og trænede med hende. Hun var dybt fokuseret og gik en super lineføring. Ingen stress………ingen MÅ hilse adfærd. Også en fornøjelse. Hun er en hurtig hund med totalt turbo, men jeg mærker tydeligt hvor “klædt på” jeg er ift den adfærd, efter en Casey.

Da Smilla havde været igennem ( og var lidt træt ) gik Birgitte og jeg ud og lagde spor til småpigerne. Det er et superfedt sporområde også.

Mens det lå og dampede af, fik Birgitte æret af at være dommer i LP1 for Casey og mig. Det lærer man SÅ meget af………at komme på den anden side, og skulle huske programmet og se det udefra. Så fik Casey og jeg også lavet lidt i dag :o)

Så røg hun i bilen…….og vi gik spor. Begge tøserne tog sporene flotte, men helt i ånd med, hvordan de ellers “er”. Smilla grundigt og koncentret………stille og roligt. Summer hurtigt, ivrigt og med tendens til at forcere :o) Men begge gik fra A til B. Super godt!

Det var dråben……..så var der brændt hjerneceller af, og vi havde trænet lidt over 2 timer. Herligt at komme hjem i haven med to unge, trætte tøser……..og slappe af.

Så ser det lidt sådan her ud ( de er der alle 7……..billedet er fra i går )