De sidste dage har været præget lidt af dårligt vejr. Wow, der har regnet………og just udevejr har det ikke været.

Alligevel er vi jo ude og trave mindst de der 2 timer dagligt, og jeg synes simpelthen fornemmelsen af “gennemblødt” er lidt for bekendt nu.

I dag har det været overskyet………men ok.

Så lang, lang gåtur til morgen, og så afsluttende runde i projekt ” rengøring og totalt i bund med oprydning”. Det indebar bl.a. en tur til genbrugspladsen.

Så er der børstet lidt hunde…….. Donna og Summer var i bad i går. Donna er startet fæld,og Summer var på det sidste. Donna har en MEGA pels i år…….kommet efter hun fik hvalpe. Så der bliver noget til uldposen. Den første frysepose hårdt pakket med uld er fuld……..men man kan dårligt se det på hende. Det må nu være rart at få noget af det af, inden det bliver varmere i vejret igen.

Andrea startede fæld for en måned siden ( og var også i bad der ). I dag kunne jeg hive de sidste dækhår af hende…….nu er hun fit og færdig med at fælde.

Samme sag med Summer………der fik jeg også de sidste dækhår af. Jeg håber på lidt godt lys i morgen, så jeg kan få taget nogle billeder.

Hendes ejer har det bedre, og hun skal nok hjem her onsdag eller torsdag. Jeg kommer da helt til at savne hende. Der er altså ikke noget, som at have en unghund i huset :o)) Hun er hamrende skæg!

Til aften kørte jeg over på pladsen, og trænede med Donna og Casey. Det gik faktisk rigtig, rigtig godt. Har sat nogle få øvelser under lup med begge………for Donnas vedkommende indkald med stå primært, som jo ikke gik så godt til sidste prøve. Hun trippede i “ståen”. Hele prøven var lidt mærkelig……..men set i bakspejlet skyldes den oplevelse nok mest mit eget humør. Nogle dage efter, da jeg trænede med hende igen, var det præcis de to øvelser som gik galt………som hun bøffede rundt i. Og der var jeg altså klar i hovedet :o))

Hun trippede præcist i “stå”……..sat sågar kun lige tempoet ned, og travede ind i plads. Såeh……nu begynder hun at lure mønstre og tilbyde tingene lidt for kvikt. Den var ellers fin……..men fokus har hele vinteren været på høkt tempo ( galop ), og DET gør hun super nu. Nu er det så “ståen”, hun sjusker med. Men efter et par træningssessions, skille det ad m.m…………så lavede hun 2 perfekte indkald med stå i dag.

Positioner under gang, skyldes også hun har luret den……..lige så snart hun tror det er den, indtager hun en “stå”. Gjorde hun til prøven………og har gjort siden. Så der koder jeg også rundt :o) Lavede det flot til aften………..

Men hvor er hun fed at træne med………høj, glad hale……skinnende øjne og super tempo i indkald, felt m.m.

Casey var super duper. Vi arbejder hen mod en brugsprøve nu, og der er jo en “fælles-sit”. Så den arbejder vi med………er oppe på 30 sek. nu, hvor jeg står 10 meter væk. Hun har ikke på noget tidspunkt indtaget anden stilling end “sit”, så stille og roligt bliver den øvelse og position bare udbygget til at være færdig.

Feltet på 20 m. er absolut intet problem, og jeg har fundet på ny fidus til at få hende endnu mere “på” i fri ved fod. Kæft, hun gik godt i dag :o))))

Så super aften………..som sluttede med hyggelig skovtur, og et glimt af ræven, som bor dernede.