Lørdag morgen kl. 04.00 ringede vække-uret………..og jeg var lysvågen med det samme.

I samarbejde med Helle Hansen, som er lokalrepræsentant for Dansk Collie Klub i Nordjylland, var der arrangeret en aktiv week-end for Nordjyske collie-folk. Jeg var hyret til at stå for 3 kurser – hhv soignering og tricks lørdag, og efter ønske – Fri ved fod-kursus om søndagen.

Hele 12 Nordjyske collie-folk var meldt til – hvalpekøbere hos Kennel Kivas var flot repræsenterede, ligeledes de jyske lydigheds/rallyfolk – og så et yderligere et par opdrættere.

Mange var meldt til begge dage – og alle 3 kurser.

Nå – men 05.00 startede jeg collie-kareten, og så ventede ca. 5 timers køretur til Djursland. Jeg blev hurtigt meget glad for at køre så tidligt – for vi undgik den værste varme der tidligt om morgenen.

Vi kom fint frem – og kort efter begynde de første deltagende at møde op. Der kommer en artikel til CB, så for ikke at tage nyhedens interesse af denne, vil jeg ikke gå vildt i detaljer her, med hvad vi lavede.

Men det var en utroligt positiv oplevelse. Søde, MEGET engagerede, nysgerrige, videbegærlige og åbne mennesker!! Masser af humor – og højt humør!

Lørdag endte ca. kl. 17.00 – der var vi alle flade, men der var knoklet igennem fra kl. 10.00 !! Så tog de deltagende hjem, for at være friske til endnu en dag.

Jeg var blevet tilbudt at overnatte hos Helle – og det samme gjorde Christa og Paw, som er hvalpekøbere hos Helle, men jeg kender dem også i forvejen ifm. barf-mad m.m. Der ventede en fantastisk middag – jamen altså, Kæmpe oksesteg med lækkert tilbehør, tzatiki og brød til forret – og rødvin. Kanon middig! Afsindigt hyggeligt!

Jeg havde Casey og Donna med, som dels deltog som demohunde – og derudover enten var bundet af i nærheden, eller lå i buret i bilen ( som holdte inde i en kølig lade i skygge ). De fik mange lufteture i stedets store løbegårde, og fik virkelig en på opleveren også.

Om natten fik jeg et gæsteværelse på 1. sal – og eneste vej derop var ad en hønsestige :o) Hunde var velkomne – så jeg bare mine 2 små yndigheder op af hønsestigen :o))) Donna accepterede det fint – Casey sprællede, men jeg antog uden videre, at de nok ikke kunne gå op af sådan en stige. En ting er op – en anden ned…………Uhh, jeg er ikke god til stiger, men fik båret Donna ned næste morgen. Men ned med en sprællende Casey ??? Prøvede at tage hende lige i halsbåndet og sagde “kom så” – jamen, så gik hun sgu bare ned af stigen. Seje tøs!!!

Super flot morgenmad på terasse, hvor mine to piger kom med, selv om der var løbegård hele vejen rundt om med stedets collies, og farmands boston terrier også var på terassen. Var lidt spændt – mine hunde er af og til lidt skeptiske over for fladnæsede hunde med store øjne ( f.eks fransk bulldog ), men det var bare ” Daws med jer” – og så gik de rundt som havde de aldrig lavet andet. Super duper!

Derefter stod den på Fri ved fod – hvilket ligeledes var en udtalt fornøjelse. Men hold da fast, det var varmt……………..Det var det også dagen før, men geniet her, havde taget sort tøj på :o)))

Kl. 15.00 brød vi op, efter dejligt kursus med hunde, der i alle tilfælde kom til at gå endnu flottere i løbet af dagen. Vi havde dårligt sagt “tak for i dag”, før der blev spurgt, hvornår jeg kom igen :o)))

ihhhh, hvor er det dejligt med al den positive feed-back, og at vi i DCK har kunnet lave sådan et “landsdækkende” arrangement. Jeg tager gerne turen igen………og vil glæde mig til at se hvor langt de forskellige er nået. Der var flotte ambitioner, og mange skulle ud og løbe agility, sagde de…………….FEDT!!

Lang varm tur hjem, hvor samtlige vinduer i bilen stod åbne ( der er også vinduer helt bag i bilen ), men hvor jeg alligevel 4 gange holdte ind, luftede hundene, vandede dem – og hældte vand over deres poter. De klarede turen fint.

Det er jeg godt nok glad for………..for det var ulideligt varmt. Jeg erfarede i dag, at hundevens bekendte mistede en hund i week-enden – på vej til udstilling i Tyskland. Den besvimede af varme under kørslen, og vågnede aldrig igen. Det er bestemt ikke ufarligt at fragte hundene rundt i biler i denne varme – uha :o((((

Jeannette og Karin har passet menageriet herhjemme til UG!!! Super dejligt!!

Jeannette og Cloie er begyndt at træne agility privat sammen med Johanna ( vores træner i lydighed ), og vel hjemme fik jeg nyheden at jeg også var velkommen med Chico. Wow………..jah, det kan man jo ikke sige nej til, men jeg er godt nok spændt på, om jeg kan være hurtig nok i mine reaktioner. Men det finder jeg ud af på torsdag – glæder mig vildt!! Jeg er sikker på Chico vil synes det er top-fedt!!

Jeg fik taget lidt billeder i Jylland – dem har jeg lagt ind her :

http://picasaweb.google.com/108460434267736396035/20Aug2012#