3. week-end i træk – på de grønne baner. Årets mål er nået – som er 4 titler til flokken. Hvilke det bliver, kan der så ændes på løbet af året – har tidligere oplevet sygdom m.m. har medført ændrede planer, så det er rart ikke at definere det nærmere end som så :o)

Men det er et gennemsnit, som er holdt nu gennem en del år. Casey står for de 3 i år – Andrea for 1.

I dag var der Landskonkurrence – som er den 3. jeg har været med til. Det er DSS ( De Sararbejdende Specialklubber ) som står for dette – og konkret var det beagleklubben i år. Prøverne er åbne for alle racer, men racerne fra de konkrete specialklubber har så konkurrence kørende oven i – og derudover også racerne indbyrdes.

Donna var tiltænkte at skulle være med i dag, men hun blev jo parret for nu knap 3 uger siden, og jeg er vældig sikker på hun er drægtig. Det bliver selvfølgelig tjekket hos dyrlæge inden så længe – men hele hendes adfærd er ændret ( som sidst ), og dievorterne er nu jævnligt ildrøde i spidsen. Så Casey var alene på skansen i dag ( i LP2 ), og er ikke trænet i 3 uger, da hun har været i løbetid og simpelthen SÅ fjollet og uden for rækkevidde. Trods hendes BRGPR titel sidste week-end, var hun ikke sig selv at have med “i byen”.

I dag havde jeg Dr. Jekyll med – Dr. Hyde er vist flyttet for nu! Hjernen var i hvert fald vendt tilbage – sikke en fornøjelse!

Hendes fri ved fod var super duper, og hele prøven fortsatte i den ånd. Super arbejdende lille blå tøs. YES!

Casey blev 2. Landsvinder ( og 2. DKK vinder ) og bedste collie på dagen i LP2. Det udløste en regn af gaver og rosetter. Ganske overvældende.

Derudover blev hun også meldt til rally øvede – og fik den pind hun manglede, for RØM titel – og blev 2. vinder. Endnu en roset, og foderpræmier. Sikke et læs vi havde med hjem!

Det er så også 3. gang vi har pokalen med hjem for bedste collie i LP2…….den bliver pudset og gjort klar, og så ryger den bare hjem på hylden igen :o) MEN – lidt heldig er jeg, for det stod mig pludselig klart for et par dage siden……ak og ve, den “scrapbog” der følger med – hvor man skal skrive lidt om sin hund og sætte billede i – det havde jeg glemt!! Og min printer driller – så intet billede at sætte i (?) What to do..? Jah, ikke så meget, så heldigt nu med en ny chance for at få lavet Donnas side :o)

En rigtig dejlig dag med gode resultater, hyggeligt samvær – og masser af frisk luft :o) Jeg havde ildrøde kinder hjemme igen, og de er faktisk solskoldede. Indkøbte pizza og lørdags-guf sammen med sønneke og så stod den på Sherlock Holmes på TV ( den RIGTIGE aka Jeremy Brett ) i mors seng med slik og X antal hunde. Har lånt alle afsnittene på biblioteket og det er TOP-hygge at dykke ned i dem, som jeg husker fra min barndom. The one and only Sherlock!! Dagens hund – Casey – har mast sig ind på nederste hylde i mit klædeskab og så er der vist lukket og slukket for i dag ( og dertil en masse hundehår på mine strømper……….men sårn er det ).

I morgen står den på hundetræning i Vores Hundeskole, og jeg fik en sms om, at der var gaver til mig (???). Jah, så kunne jeg godt have brugt Sherlock – jeg bliver SÅ nysgerrig!! Verdens bedste kursister………der er stort set gaver hver gang :o) Vindruer fra drivhuset f.eks – chokoladekage en anden gang – og en yndig sølvfarvet collie-figur, indkøbt på loppemarker, for jeg skulle da have en rigtig “Silver” i stedet for den i helstr. jeg har rendende rundt her ( det er så min udlægning ;o) ).

Casey får fri i morgen, og vi er godt i gang med LP3 træningen………så nu skal hun ikke mere i år, andet end træne videre med den. Dejligt afslutning på sæson 2012.