En heftig weekend er lige løbet af stablen. Lørdag fri ved fod kursus med 7 glade deltagere ( 1 afbud, grundet sygdom ) og i går afsluttende prøver på hele 4 hold.

Ialt 11 timers “arbejde” – og dette i stærk blæst lørdag, og pis-øs-regnvejr søndag.

Hårdt, men utroligt tilfredsstillende! Det er nogle gode hold, og de knokler! Mange nye vil være klar til off. prøver i det tidlige forår! Rigtigt mange udtalte også, at det var deres mål. Fedt, manner!!!

Det er SJOVT, når der arbejdes så seriøst.

Havde en ekstra bonus i form af en deltager på fri ved fod kurset – nemlig “lille” Freja, som gik på hvalpehold herude. Freja er en collie, og hendes mor halvsøster til mine 2 hvalpe fra sidste kuld. Hun har været så grueligt meget igennem, da en ekstrem idiot af en cykelrytter valgte at køre lige over hende på en ellers tom vej – fremfor udenom. Benet sat sammen med skruer, tænder slået ud………..på en ca. 4 mdr. gammel hvalp. Man bliver SÅ harm!!!

Dejligt at se hun er fit nu, med masser af energi, livsglæde og partyhumør! Hun minder om Summer og Smilla – jeg kunne genkende rigtigt mange fællestræk. F.eks at smutte fra føreren, for bare at tæske rundt i store runder i en fest-rus :o))) Den livsglæde er jeg ret vild med!! Freja kunne til gengæld også kende mig – sikke mange nyssere og krammere jeg fik – nårrrh !!!

Herhjemme ligger der diverse hvalpebøger slået op og jeg render og nusser Donna på maven mange gange i løbet af en dag. Man kan sagtens se hun er drægtig nu. Hun har fået sådan en fin runding nederst på maven. Hun er i 6. uge nu…..

Hun har det rigtig fint – kvalmen er væk, og til gengæld er hun vældig sulten. Hun er også MEGET kælen – mange gange på en dag sidder hun og skraber på mig med poten og vil bare nusses. Åhhh – der er bare noget helt særligt over sådan en drægtig tæve.

Hun tager sig også nogle ordentlig graveture hver dag – så får dørmåtten den helt store tur. Det gjorde hun også, da hun var drægtig sidst – gravede virkelig meget.

Jeg glæder mig SÅ meget. Uhhh, hvor er det spændende.

Jeg får ikke trænet så meget pt – i stedet går vi lange ture i skov og på strand. Jeg elsker denne årstid og lange vandreture er bare det bedste!! Hundene nyder det også – og også at de kan gå løse på nogle af strandene og rigtigt få rørt sig.

Agility med Chico passes dog – og sidst sagde træner Lone at han bestemt rykkede!!

Det gør han også – og det gør jeg vidst også. Agility er jo noget helt andet, end jeg har prøvet tidligere, og det handler utroligt meget om de bitte signaler man får sendt med kroppen. Faktisk tror jeg man kan lære rigtigt meget også om LP ud fra dette. Det er brøkdele af sekunder det handler om – et blik den forkerte vej, et ben der vender lidt forkert………………..bum, hunden render udenom eller nupper et forkert spring.

Cloie og Jeannette er sindssygt gode. De har virkelig fat i det nu – og der er knald på. Glæder mig til at se dem til nogle prøver i 2013!!