Dejlige dage pt. Pragfuldt efterårsvejr, smukke farver alle vegne og tid til hundene, mig selv og hus/have.

Jeg synes jeg har haft travlt her i oktober – dagene er fløjet af sted. Mange aftaler, nye hold slået op i Vores Hundeskole, og afslutning på de eksisterende. Nu har jeg haft 2 dage uden aftaler overhovedet, og har nydt det stort!!

Hvalpekassen er blevet malet i dag – sikkert ikke vildt nødvendigt, men der er nærmest noget rituelt ved at vaske af, male og gøre klar.

Donna går i 7. uge på mandag, og man kan tydeligt se hendes store mave nu. Hun blomstrer og stråler. Hun elsker at være drægtig – og at være mor, og kommer gerne hen for at vise maven helt uopfordret. Så sidder hun og skraber med en på poten – ” Heyyy Basse” siger jeg så – og så lægger hun sig ned og om på ryggen, og forventer at blive nusset på maven. Hun er absolut uimodståelig smiley

Jeannette var lige forbi for et par dage siden, og vi er rørende enige om, at Donna er lige så tyk, som hun var sidst – da hun stadig havde 8 hvalpe i maven. Lige pludselig blev hun så tynd igen sidst – og de 4 var gået til, men det tidspunkt har vi passeret nu, og som sagt stor-trives hun. Hendes mave fungerer upåklageligt, og hun stråler af velvære.

Det er SÅ spændende!! Uhhh, jeg glæder mig til at se hvem, hun gemmer på derinde!!

I morgen er der rally-kursus herude på “vores hundeskole” – og næste weekend går det i gang igen med nye hold. Det arbejde elsker jeg også – og flere og flere finder vej hertil.

Men ellers står den på efterårs-sysler. De sidste dahlier blev gravet op i dag, fliserne renset for sidste gang ( og fejet ), og så spindes der garn, strikkes handsker – og gåes lange, lange gode ture i det smukke vejr.

Det er da lykke!!!!

Casey venter henne i sofaen – hun synes jeg skal komme hen, så hun kan ligge i arm – og så skal vi se film!

God weekend derude!