Så nærmer tiden sig – Donna er nu gået ind i den sidste drægtighedsuge inden forventet fødsel. Ud fra første parring er der termin på mandag.

Hun har det super fint – men er godt nok stor denne gang. Det bliver spændende at se hvor mange – og hvilke – der kommer. Hun ligger lige nu i skrivend stund her ved siden af – og øverste bagben ligger i frø-stilling. Har hun aldrig gjort før – men der er bare ikke plads under maven. Nårh altså………….!!

Jeg kan mærke hun mentalt begynder at forberede sig nu. Sover mere – er lidt mere indadvendt, og af og til går hun lige ind i hvalpegården og tjekker kassen ud – at alt er som det skal være.

Jeg tager temperaturer nu morgen/aften – spændende om jeg når at opfange fald denne gang. Det gjorde jeg ikke sidst – tog flittigt temp 2-3 gange dagligt, men jeg opdagede aldrig den faldt – pludselig gik vandet bare. Det var 2 dage før termin.

Så i denne uge, skal jeg intet andet end være hjemme. Jeg har knoklet rundt disse dage for at få købt alt ind – modermælkserstatning ( regner ikke med hvalpene behøver det – men godt til Donna ). Hvalpekassen blev malet for et par uger siden – så oliedampene kunne dampe af. Den har stået inde nogle dage, men nu er der også sat hvalpegård op rundt omkring, og der er kommet vinyl på trægulvet. Der er hentet en kæmpe stak aviser hjem – og der er købt varmelampe, for det er kold tid vi går i møde, så godt at være beredt.

En kæmpe stak stiklagner er også på plads – til selve fødslen, som jo fandt sted i sofaen sidst. Kalk…………også indkøbt. Jamen, vi er bare klar 🙂

Vi tager på stranden hver morgen – men jeg går ikke så langt, og jeg går langsomt. Så kan Donna tage det tempo hun vil ( hun er nu egentlig frisk nu – løber bare ikke rundt, og det skal hun jo heller ikke ). De andre har så mulighed for at tæske rundt som de vil – så jeg alligevel har en flok trætte hunde med hjem. Det er nu meget godt.

Såeh……….vi venter, og det er bare SÅ spændende!

Svært at tage billeder her i huset – for jeg har kun “den lange linse” til mit kamera, så kan ikke komme særligt tæt på. Men her et billede af hendes mave fra i dag :