Det går stille og roligt super godt – i al fald herhjemme:) pt. ingen drama af nogen art.

Dog var der et par grimme overraskelser til hundetræning i går. En kursists gamle far havde lige oplevet at få sin 12 uger gamle hvalp bidt ihjel af anden hund, og en anden kursist + kæreste var blevet holdt op med pistol af 3 indvandrere og tvunget til at hæve penge til dem fra automat. Røveri, simpelthen!! Hold da fest – 2 grimme historier på samme dag 🙁

Så helt banalt her : 12 dage gamle fik hvalpene øjne – og denne gang helt uden nogen probs af nogen art. Jeg har til tider oplevet at de kunne få noget øjenbetændelse, når det første lille hul var der – men øjet ikke var åbnet endnu. Lidt mælk eller lign. ind der – så er det guf for bakterier. Var ved dyrlæge første gang- og lærte selv at klare det fremover, men denne gang er de åbnet fint helt af sig selv.

De er store – nogle ordentlige bamser, men Donna forkæler dem også med mælk. De når dårlige at vågne selv, før hun er der – og tilbyder dem mælk igen.

Der er også en masse liv i kassen nu – de sover stadig langt det meste af tiden, men de har lige et par gange i løbet af en dag, hvor de er spil-vågne. Så tæsker de rundt i kassen, trimler – og tæsker videre. Det er SÅ sødt!!

Jeg synes også jeg begynder at kunne se træk i dem fra hhv mor og far – meget, meget skægt og spændende at se dem vokse op!!

I dag har de fået klippet negle for første gang også – de kan virkelig rive, sådanne små spidser!!

Det var “øjne” – steppet. Næste step er at få rigtig mad – det får de tilbudt på onsdag. Spændende at se om de er ligeså skrappe som deres halvsøskende fra sidste kuld. De blev præseneret for maden – og vupti, så var den væk!! Meget, meget sultne små hoveder. Noget siger mig det bliver samme oplevelse med de her 🙂

Jeg har lagt et par videoer ind af dem i galleriet – under E kuldet. Det er lidt grovkornet ift når man bare ser det direkte fra kameraet. Jeg må lige vurdere om det er bedre at køre det gennem youtube først- men nu ligger de der, så man kan se lidt mere end bare still-billeder.

Her er dog et sødt billede fra i dag – lillepigen og brormand – SÅ cute!!