Jeg skal lige love for der er gang i den pt.

Kodeordene er vist fester og gæster. Masser af fest og glade dage i hvalpegården ( og en julefrokost for menneskene i huset ), og derudover så 2-3 hold gæster dagligt. Lad mig bare slå fast – de små keder sig IKKE!!! 🙂

Det er jo vigtigt de møder en masse forskellige mennesker – og de synes også det er vældig gemytligt. Vil meget gerne hen og i kontakt og møffer sig op på skødet af folk. Jeg har aldrig haft et kuld, der puttede så meget før. De ligger stadig i bunke totalt filtret sammen, når de skal sove – og vil gerne meget tæt på folk.

Normalt synes jeg ret hurtigt de fordeles sig ud i hvalpekasse/hvalpegård og sover individuelt – de her elsker at putte.

Jeg har heller aldrig haft så store hvalpe på dette tidspunkt – kun deres far har været deroppe omkring, men han var alene i kuldet og alene om mælkebaren, så har altid troet det var derfor. Hm……….de er godt nok store. Ligner næsten små tudser set bagfra……….bred bagdel og kæmpe vom.

De er SÅ dejlige – og de leger sammen nu, og af og til er der der også skænderier og knurren, VRUF og GRRRRRRRRRR!

Deres kommende ejere er forbi i lind strøm nu, og ejere af tidl. hvalpe af huset – og hundevenner, alm. venner – og børnenes venner 🙂

I dag var de for første gang ude i hele huset – og de væltede bare ud, da der blev åbnet op. De trimlede af sted med høje haler – og lignede nærmest en gang radiobiler:) Hele stuen var hurtigt indtaget!

I går var Chicos nye mor og far forbi – og de er nu officielt nu mor og far. Papirer ordnet mm. – nu er han deres hund!! Det er SÅ godt. Man fornemmer stor kærlighed til ham – og i hele taget stor passion for hele hundelivet – og han har bare fået et super hjem. At der så også bor en colliepige på samme alder gør det bestemt ikke dårligere. De to de leger og leger og leger…………! Super!!!

Så alt i alt går det hele bare super godt, men for søren jeg er træt når jeg går i seng om aftenen 🙂 Det er jo også jul – og julegaver skal klares, småkager bages, der skal gøres rent, ryddes op, lavet hyggelig mad……………………osv.

Men i morgen bliver de små 4 uger………………og så er halvdelen af vores tid sammen allerede gået. Wow…………om jeg fatter det!! Det er godt nok gået stærkt!