Rigtig Godt Nytår derude!!!

Så er årets bulder og brag overstået for denne gang. Det forløb heldigvis helt fredeligt her. Radioen skruet godt op, kødben udleveret 23.45 – og så var der ingen der skænkede fyrværkeriet mange tanker. Selv Gimli var faktisk ligeglad – lå og gnavede ben helt uanfægtet. Det er jo mærkeligt – for han har tidligere været meget påvirket af skud m.m.

Han er dog ikke stolt ved det på gåture – når vi har gået sen eftermiddagstur, og der så er fyret noget af – men selve nytårsaften var altså vældig fredelig!

Over frokost, var der traditionen tro Nytårsgåtur på Ishøj Strand, arrangeret af Dansk Collie Klub. I år var der vel omkring 25 collies, og det er et super flot syn, når de spreder sig ud over større område på stranden, og bare løber rundt og hygger sig.

Jeg havde Silver og Casey med – Team Blue merle 😉 Derudover var der flere hvalpe fra huset med – Bassie, Chico og Summer deltog også. Hvor VAR det fantastisk at se Chico igen. Jeg har savnet ham – den store, glade colliedreng er altså rar at være sammen med!! Men ingen tvivl om han har det forrygende. Han har taget lidt på ( hvilket klæder ham ) og fået en lækker tyk vinterpels – han er ved at blive rigtig voksen hanhund. Han og Ziva er virkelig faldet i hak – så skønt at se,og han har bare fået en fantastisk menneske-familie!! Det er jeg meget taknemmelig for!

Han var MEGET glad for at se mig også, og på gåturen kom han ofte tonsende med 180 i timen, for så at slå følge et godt stk. med mig. Kigge kærligt op, nappe lidt i armen………..åha, dejlige dreng!!!!

Summer ræsede rundt non stop på hele turen – den hund har damp. Det er helt vildt :)))) Bassie gik pænt sammen med sin ejer Christian. Han er utroligt fører/flokfokuseret – uh, han er altså også en dejlig dreng!!

Den Nytårstur er en rigtig hyggelig tradition – og jeg skal love for især Gammelsmølf aka Silver var træt bagefter 😉 Han sov inden jeg kørte fra stedet!!

Bassie var faktisk forbi lørdag – til kaffe/kage og hvalpekiggeri for familien, og så fik Bassie da også lov at møde sine børn ude i haven. Han ER bare jordens sødeste og mest tålmodige hanhund. Han logrede, hilste pænt på dem – og så fik de ellers lov at bide ham i kindskæg m.m. Donna var også med derude, og næsten rørende at se, hvor glad hun var for at se Bassie.

” Heeeeeeeeeeeeeeeeeej Far” …………………………….” Hey Rødder!!!”

Jah – det var jo fredeligt – og så kom snoren af, og den lille familie hyggede rundt!

Her er en del hvalpegæster pt – og min tid med hvalpene lakker mod enden. Den sidste uge, er der altid drøn på – de skal f.eks øjenlyses her d. 3. januar. d. 6 skal de hvalpementaltestes – så der venter nogle spændende oplevelser.

Hvalpene var i øvrigt også ret cool nytårsaften. De sov da kl. rundede 00.00 – men vågnede kort efter – og ville ud. De er helt renlige nu – ingen uheld inde overhovedet den sidste uge. Hmmm – det værste var taget af der 00.15 – så gik med dem ud, og så nuppede vi lige en gang ” Benny Hill”. Dvs jeg tæsker rundt, og så skal de løbe efter mig. Det ELSKER de, og når de får kredset mig ind og jeg stopper – så bliver de helt vilde 🙂 🙂 Hopper op, gøer og spasser helt ud. DET er bare party.

Såeh – 10 min. Benny Hill – og de var helt oppe at køre over det, og havde intet fyrværkeri hørt. Så stoppede jeg med at lege – og de begyndte at snuse rundt osv – mens raketterne stadig blev skudt af rundt omkring. De var fuldstændig ligeglade – og havde en god oplevelse med en masse sjov leg + skud. Det slår fyrværkeri-CD´´ en med flere længder 🙂 🙂

I går var i øvrigt også deres “uge-dag”. De blev 7 uger – og så skal man vejes. De er STORE nu – Timmy vejer 5,3 kilo 7 uger gammel – det er da meget godt gået. Største tæve ligger lige omkring de 5 kilo – og “lillepigen” ligger på 4,4 kilo. Det er super fint, og de er altså også nogle gode basser 🙂 De er også glade for mad. De havde et SUPER øjeblik, da resterne af aftenens culottesteg blev skåret i 6 store stk. til de store – og så en masse tern til de små! DET kunne de gode lide 🙂

Jeg lægger nogle billeder ind af dem her til aften – og har også et par videoer at smide i puljen!