Der er gang i den!! Det kan nok ikke være anderledes med 3 varylere i huset. Timmy flytter dog på mandag, så er der 2 tilbage.

Jeg har fået nogen super mails fra Bess. Det går rigtigt godt. Hun har været til hvalpetræning – og klarede hele timen, trods hjemrejse dagen før tværs over Danmark. Hun klarede også kaffe i klubhuset bagefter med de andre hvalpe – og at hilse på alle naboerne senere på dagen. ” Hun tager kegler” skrev de. Herligt!!!!

Jeg har kastet mig over opgaven med at socialisere – og dette med stor ildhu. Hvalpetesten indikerede at det kunne være en god ide – og har jeg tidligere været i tvivl om den test, så er det slået fast med syvtommersøm nu. Disse hvalpe er præcis som tidl. hvalpe af huset. Ikke mere forsigtige – eller mindre modige.

De sidste 3 dage har jeg taget dem en ad gangen med ned på det lokale butikstorv. Det er så heldigt, jeg skal ud af min baghave, over en sportsplads – og så står jeg der. 200 meters penge.

Den første gang var de lidt overvældede – satte sig og kiggede på de cykler, der drøner forbi – og mylderet af mennesker udenfor Netto. Men ikke mere, end hvis et af de mennesker tog kontakt : ” Nååååh, hvor er den sød” – så piskede de derhen og ville snakkes med. Der har været mange rigtigt gode møder på den konto. Vi har mødt hundeluftere og hunde – biler, og mange forskellige typer af mennesker, som alle er pakket godt ind i huer, halstørklæder, handsker m.m.

Allerede 2. dag var det høj hale og ” Wow, det er sjovt det her” attitutden. Mødte tilfældigt Emilie, som kom ud af Netto ( Biancas ejer ), da jeg stod dernede med Timmy – og vi stod og snakkede et stk. tid, hvor han tussede rundt og hyggede sig og tiggede godbidder hos mig. Indkøbsvognene piskede om ørerne på ham – dørene til Netto/ centeret kørte op/i med piben og små “brag” – han var da ligeglad.

Samme oplevelse med Easy i går – hvor jeg mødte Jeannette ( man møder rigtigt mange man kender, når man bare står dernede 😉 ) – hvor vi stod og snakkede og den lille bare hyggede sig. Fuldstændig uanfægtet ift alt der foregik omkring hende.

Så nu må vi videre – til lige mere “farlige” steder – for sådan et torv med vel 12 butikker er de nu kyskolde overfor.

De vil MEGET gerne hilse på alt og alle. Kirken ligger lige på vejen, og vi har 2 gange nu hilst på et helt hold konfirmander der kom ud. Det var en kæmpe succes.

Vi har hilst på hunde, vi mødte – typisk 1-2 pr. tur – vi skal også til at opsøge steder med lidt flere hunde.

Der går et par timer dagligt – mindst – med at gå rundt med de små. Fristende måske at tage dem alle med på samme tur, men det duer ikke. Det skal være en ad gangen.

I går kom de med på biltur også på 40 min. – hvor de bare lagde sig og slappede af. Dette kuld er det nemmeste mht bilkørsel til dato. Ingen piven eller lign. – bare “nåeh ja – ok”. Det er rart – for så kan vi jo uden problemer køre længere for at komme til gode socialieceringssteder. Ikke så sjovt at skulle ud og hente gode oplevelser, hvis vovse har brækket sig og været bange på turen derhen.

Dette her vejt sætter dog nok nogen begrænsninger – det er koldt at være ude. Også for de små – så det er små, korte ture.

Sådan her ser man ud efter en dag “på farten” 🙂 ( Timmy )


Jeg har også lige været et smut ude og besøge Bianca – og jeg skal love for hun har indtaget huset. Hun styrer allerede det hele 🙂 🙂

Storebror – collien Joey, er super sød, og de to leger en masse. Den lille er lidt grov, man han ser ud til bare at synes det er alle tiders, og lægger en masse op til leg.

Dejligt, det går så godt. Det er en fornøjelse at følge med i!!!

Chico er også faldet totalt til – men det har han nu været et stk. tid. Ejer er også rigtig sød til at dele billeder og små videoer af ham og hans sambo-collie Ziva. Det er jo idel lykke! Herligt!!!!

Lige et par billeder af Donna, som leger med dem i sneen :