Ingen tvivl om, jeg er meget glad for mine hvalpekøbere – og “verdens bedste” er et prædikat der tit er sat på dem – men jeg må erkende det slet ikke slår til!! De er meget mere end det.

I går fyldte jeg 40 år – rund fødselsdag, men ikke det vilde var planlagt. Svært at have mange gæster, når 1/4 stue er indrettet til hvalpe, og svært at finde tiden til at arrangere også, når man 24/7 kun har hvalpe på hjernen.

Derfor var jeg inviteret ud og spise af Jeannette – hvalpekøber og god ven. Super hyggeligt – og jeg glædede mig………Blev hentet kl. 3 – og af sted med os. Vi skulle spise på restaurant i Dragør, som vi ofte besøger – super sted. Hov – vi skal lige forbi Emilie på vejen, sagde hun så – jeg skal aflevere et halsbånd. Nå ? Kender I hinanden ? var mit svar. Emilie har jeg kendt siden konservatorietiden, hun er også musiker – og har købt Bianca fra dette E kuld, men jeg anede ikke de kendte hinanden. ” Næh – men vi har skrevet sammen over facebook, og hun ville gerne låne dette halsbånd” – og frem blev Cloies gamle halsbånd vist.Jaja – fint nok, og det var på vejen.

Vi ankom – og ikke en bil på vejen ( det skal senere vise sig hvor uhyggeligt snedige disse mennesker er ),og Emilie lukkede op.Nå – der stod vi så – men hvor var Bianca ?? Så kunne Jeannette jo lige se hende igen, tænkte jeg………..- jamen, hun er udenfor, sagde Emilie. Oki – må jeg gå ud til hende, spurgte jeg – og jaja, selvfølgelig – og der blev peget på døren til stuen, som er vejen ud til haven. Jeg gik til døren, og ville finde Bianca mens de fik snakket om halsbånd – og tog resulat fat…………..og fik et chok.

Stuen var fyldt med mennesker, der viftede med flag og råbte til lykke.I situationen kunne jeg slet ikke genkende nogen – tror simpelthen kæben ramte gulvet. Men så øjnede jeg Karin – Jeannettes kæreste, som ikke kunne komme med ud og spise, fordi hun skulle hjælpe sin far ???? What ??

Og da jeg kiggede rundt – jah, så trådte Sanne frem, som er Harleys mor ( bror til Donna ), og Susanne – mor til Mozart. Frank og Christina øjnede jeg også ( Diva ) – og Christian ( Bassie ) – og så kom hjernen tilbage. For der stod Ernst og Anne-mette – Chicos nye ejere og Lone ( Rammstein), Ellyn ( Summer ), Birgitte (Smilla) og Anabela ( Bobby ). Og bagest – hvem pokker var det ??? Jo,det var sgu da Bent – som skulle hente Timmy mandag ?? What ??? Helt fra Nees ved Holstebro – og så dukkede Susanne også op ( Timmys mor).Jah – og Emilie ( Bianca ) var der selvfølgelig også – og midt på gulvet hoppede Bianca og storebror Joey rundt. Så totalt overvældende – og taget med bukserne nede. Tror aldrig jeg nogensinde har måbet så meget.

Så blev selskabet ledt til den næste stue, hvor et langbord var dækket op med masser af boller og lagkager – fantastisk flot bord, med balloner formet som hunde osv. Der satte vi os alle – og så var der tale. Jeannette rejste sig – og holdte kort tale, som indeholdte en del udsagn fra mine hvalpekøbere – om mig. Utroligt rørende – og overvældende. Så fik jeg sørme en gave – der var samlet ind til et gavekort, som jeg kunne bruge på enten et nyt gulv ( piver ofte over mit ubehandlede fyrretræsgulv ift hunde ) eller ny kameralinse. Der fulgte et super flot kort, med billederne af de af mine hvalpe – hvor familien havde spædet til. Tror alle var der…………også dem, der ikke kunne deltage, hvilket var meget få.

( kortet er altså i farver – min scanner er mærkelig ).

Wow – det var vildt. Helt vildt – som man ser på film altså!!!!

Så blev der drukket kaffe/spist – og da det var overstået kom der sandwich/snacks/slik på bordet – der var tænkt på alt. Alle havde bidraget med noget til denne fest. Jeg HAR verdens bedste hvalpekøbere, og de hygger sig totalt med hinanden også. Sikke en fest- og hvor vi dog grinte. Ingen tvivl om stor selvtilfredshed i lejren – man havde taget rø… på kennelmor!!!

Derudover kom endnu et gavekort på bordet – og endte et flot fotobillede fulgte med. Der var samlet ind på min hundeskole – og rigtigt mange havde også der bidraget med et beløb til mit gulv ( hvilket er hvad jeg vælger ). Faktisk har jeg nu penge nok til et helt gulv – tænk, at få det i gave ???? Jamen, det er for vildt!


( kortet er altså i farver – ved ikke lige hvorfor min scanner foretrækker sort/hvid ?)

Jeg måtte knibe mig i armen mange gange, og af og til faldt jeg helt i staver – for hvordan jeg lige var endt der- det havde jeg ikke mentalt helt kunnet følge med til 🙂

I dag er der sovet på det, og jeg er SÅ taknemmelig, glad, lykkelig – og stadig overvældet. For pokker, hvor er I fantastiske!!!

Susanne og Bent kørte med hjem bagefter, så de kunne få deres guldklump med hjem. Susanne var helt bekymret for, om jeg mon ville udlevere ham – for aftalen lød på mandag kl. 14.00 – men selvfølgelig skulle de da have ham med hjem med det samme. Han flyttede dermed i går – og det er gået super godt. Han er faldet godt ind i flokken med 3 tibetanske terriers,og har hilst på kattene og været helt cool omkring det. I hele taget er han bare cool – tager alt med ophøjet ro, og kommer allerede når de kalder. YES – kennelmors dreng. Sådan skal det være!!!

Også dejlig mail fra Bess – som har haft besøg af familiens datter, dennes familie + hund ( golden retriever ),og de 2 hunde havde hygget sig sammen. Dejlige billeder fulgte med.

Jeg vil nu få lagt en masse af de billeder ind under E-kuldet, men de sidste dage har det drillet lidt. Virker som om udbyderen af denne hjemmeside har nogle problemer- men håber det snart er løst.

Nåh ja – i morges lå der besked i indbakken om, at 2 Lapinette-hunde er kåret som Årets hunde i hhv rally begynder, rally øvede – og brugshundeklassen. Vildt! Jeg vidste godt Casey var Årets hund i brugshundeklassen, eftersom hun er den eneste der har stillet op – men rally har jeg ikke fulgt så meget med i. Så SUPER DUPER. Kæmpe til lykke til Ellyn og Summer, som er Årets hund i Rally Begynder. De 3 pinde blev hentet da Summer var 13-15 mdr. Det synes jeg er sejt!!!!Casey er Årets hunde i rally øvede, og Årets brugsprøvede collie.