SÅ startede Casey og jeg til træning igen. Det gjorde vi i aftes i en hal i Køge. Selvfølgelig hos Johanna – bedste træner ever!

En stor, dejlig, rummelig hal – med varme på og gulvtæppe. Ren luksus!

Det var godt nok fedt!!! Jeg har ikke trænet med Casey andet end bitte fragmenter de seneste 2 mdr – så vi er begge meget motiverede for at arbejde nu. Ny hal – hun har aldrig været der, og 2 min.efter ankomst blev vi kastet ud i fællesøvelser.

Kræet ligner sin mor – har man en gang lært noget,så sidder det! Så hun sad flot i fælles-sit i 1 minut og 50 sek – så lagde Mindi sig ned ved siden af, Casey kiggede lige – og klask – så lagde hun sig også. Hæ……….men skidt med det. Hun har aldrig siddet så længe før. Sjovt at se de to piger ved siden af hinanden i øvrigt. Der er sket meget med Casey over vinteren – nu er hun 2 år og 8 mdr og ved at få færdig “voksen-krop”. Hun er blevet stor – meget stor. Tænker jeg ikke over i det daglige, men Mindi så helt lille ud der ved siden af. Casey lignede næsten en hanhund i forhold til……….sjovt.

Fællesdæk 4 min – lå som et søm. Det var nyt sted, så jeg startede med at stå synligt, belønne – og de sidste 2 min. gik jeg i skjul. Casey lå bare………..

Fremsendelse – no problem.

Vores udfordring i LP3 bliver stå, sit og dæk under gang. Og måske så alligevel ikke, for dækken er 100 % på plads. Hun elsker det – og knalder ned i dæk bagudrettet. Det sidder bare………….Stå har hun haft svært ved – hun går med videre. Men i alt 10 min. fokus – så begyndte hun selv at tilbyde den, så nu er der lagt en plan med Johannas hjælp – og så skulle den gerne sidde om 1 uge. Det gør den også – det er jeg 100 på.

Indkald med stå – den har Casey indbygget. Elsker den øvelse. Udlagte apporter ditto. Alt sådan noget med at løse opgaver på afstand er hendes styrke.

Fri ved foden må vi holde fokus på at holde “i kog” – for hun synes det er kedeligt. Men hun gik faktisk rigtig pænt i går – det er vigtigt jeg kontinuerligt belønner med noget jagt. Det er hendes motivation for at gå intenst. Klik, godbid – så dør hun.

Såeh – jeg er endda rigtig spændt ( og glæder mig ) til kommende sæson. Giver vi den gas, er jeg sikker på det kommer til at gå rigtig godt. Hun er FED altså!

Formiddagen bød på mere socialisering af de små. Emilie og jeg mødtes på P plads ved Vestamager Station, og så gik vi til stationen og tog metroen derfra. Tog elevator op/ ned i alt 4 gange, og der er også en del tung trafik på vejen dertil, så busser og lastbiler passerede os flere gange.

Stod på perronen og så tog komme ind/ køre igen – og tog så også selv tog til DR byen. Et område vi begge kender godt, da vi jo har spillet derinde 🙂 🙂 Sjovt at vide alle kollegerne sad i kantinen imens ( jeg øjnede også et par stykker – vi rendte rundt stort set lige udenfor – hæ ).

Der er en rigtig modbydelig bro derinde. De små har trænet meget ” at gå over bro” her hos mig – idet der ligger en bro over en å her bag mit hus. Derinde er “killer-broen”. Bygget af ene riste – så er den ca. 10 meter lang og går ligesom op i en bue på midten. Det er metal, de går på ( ligesom sådan en rist man kan tørre fødderne af i udenfor huse ), men med så små huller at det ER forsvarligt. Ingen poter kommer i klemme.

Bianca vadede bare af sted med høj hale. Mine to standsede lige inden – Easy kiggede ½ sekund – så var hun også ude på den. Enya bruge ½ sekund mere – så var hun af sted. Simpelthen imponerende. Husker jeg brugte ret lang tid på at lokke Casey ud på den. Der er meget glat og forskellige underlag inde i DR byen – det tæskede de også rundt på uden at ænse det.

Vi mødte en skoleklasse på udflugt – så masser af nus og kæl der, og hjem i metroen sad hele 5 personer på hug ude midt på gulvet omkring de små, og snakkede med dem. De fik SÅ meget opmærksomhed.

De var super seje alle 3, men Bianca var da godt nok helt suveræn. Det er også det jeg har ment at se fra starten – og det er derfor, hun er komme ud til Emilie, hvor jeg har avlsretten. Hun viste virkelig i går, at jeg har set rigtigt. Ind i elevator uden problemer. Det var høj hale og skinnende øjne – hun råhyggede!!

Uanset hvad der passerede af larm, uro m.m. – hun ænsede det ikke. Broen var det ud på uden noget betænkelighed overhovedet – og jeg så bare sådan en lille colliebagdel – med halen helt oppe mellem ørerne – hun morede sig ligefrem.

Hun er rå – super rå! Fedt! Man kan næsten se her, hvor fræk hun er, kan man ikke ?

Vi tog jo af sted, stærkt inspirerede af alle de krydser brormand havde fået i Holstebro i går. Konkurrencen er hård 🙂 🙂 🙂

Så hjemme igen, røg der lige besked af sted til Susanne – hey, så har vi sgu kørt tog!! 🙂 🙂

Der blev da svaret fint tilbage……..og så et stk. ned i samtalen : “Forresten – vi er på vej til Struer Havn smiley” ( havn er et andet kryds at hente ). Hæhæhæhæhæhæ – det er sgu skægt det her. Der bliver knoklet. Udover det er sjovt for os – så rykker de små altså også helt vildt. Nøjs, man mærker hvordan de dag for dag bare bliver sejere og sejere. Det er super!

Her er Timmy også ud og køre i elevator! 🙂