Så lakker hvalpetiden her i huset mod enden……….Det har været fedt og fantastisk,og der bliver helt 100 tomt den første tid. Men jeg er super lykkelig for de alle 5 har fået nogle rigtigt gode hjem!!

Det har været et sjovt forløb – alle var reserverede i god tid, men personlige forhold gjorde den ene efter den anden måtte udskyde hvalpekøb. Dejligt, det alligevel er lykkedes at finde gode hjem.

Easy Elegance havde besøg af sin nye familie forleden – og hun flytter til Gislinge v. Holbæk. Hun bliver en rigtig hestepige……..hun skal bo på et stutteri, hvor der er ca. 20 heste – og hvor hele familien er hestenørder.

Faktisk er det sønnen i huset, der længe har ønsket sig en collie – og nu skal det være. Han bliver 17 om få dage – og har sin egen hest, han selv passer. Derudover er han super dygtig til dressur. Har vundet både DM og EM for juniorer. Det er SÅ sejt!!!

Der står en kurv klar ved siden af hans seng – og venter på hende. Hvor er det godt!

Hun skal selvfølgelig også bo med resten af familien – mor, far og 2 store piger + westien Liva.

Det bliver SÅ godt!

Jeg lægger et link ind til deres hjemmeside lige om lidt her på link-siden!

Masser af gode meldinger fra Bess i Jylland også. De har den ene succes efter den anden på hvalpeholdet – hvor hun er langt den yngste, men super dygtig. Træneren havde sidst sagt : ” Hun er sgu skarp” 🙂 🙂 Ihhh, så sidder man altså og smiler over hele fem-øren, når man læser sådan en mail.

Der bliver i den grad socialieret – hos Bess – og hos de andre også. FEDT at læse jeres beretninger, og om hvad de har klaret helt uden problemer at endda ret fæle ting. Super sejt – og sejt af jer, I gør det arbejde!! Det kan I glæde jer over de næste mange, mange år!

Der er i den grad også jagt på krydser – og konkurrenceånden er i den grad tittet frem 🙂 🙂

Forleden ringede en af dem – for krydset “sejlbåd” – kræver vel man er på en ? Det er vel ikke nok at stå på en mole og kigge på den eller ?? Det er et tolkningsspørgsmål, og jeg ved sørme ikke hvad svaret er. MEN – løsningen lå lige for : “Joh – der er jo havnebusserne i kanalerne i Kbh – og så får man kryds i både bus og sejlbåd på en gang” 🙂 Hæhæhæ – super tænkt!! Jeg vil med!

Årets Lapinette-dag er nu på plads. Der kommer større opslag senere – men kære hvalpekøbere : Sæt kryds d. 5. maj!!!

Der skal vi mødes i Kongelundsskoven – og så skal I/vi ud og gå spor. Alle kan være med – små som store. Maria Godolakis kommer fra Sverige og er instruktør- og det er hun god til, ved jeg af erfaring. Indtil frokost går vi spor. Så er der frokost – og så er der nogen, der har ønsket intro til klikker-kursus. Det kan man melde sig til 1 times tid – det står jeg for. Resten kan fortsætte med spor.

Mulighed for at sætte rallybane op også hvis ønsket.

Sidst på dagen tager vi herhjem – og mens hundene hviler i biler/bure – så spiser vi en god middag. Årets brag af en Lapinette-fest! Glæder mig allerede!!

Så rigtigt mange gode ting sker pt – eneste malurt i bægeret er Gimli. Det går desværre ned af bakke pt. Han fik konstateret spondylose, da han var 4 år – og han havde et rigtigt hårdt år derefter på stærk smertestillende. Så er det gået ok siden – sådan on/off. Af og til har jeg kunnet mærke – at nu var det i gang igen, og så skyndte jeg mig at sætte ham på metacam en periode, og det hjalp.

Den sidste tid går han helst 10-15 m bagefter resten af flokken på ture, og ligner en hund på 12 år. Han har ligget og “brummet” en del ved hvile. Han brummer meget – også når han nusses, men har bemærket at det også bruges når han har smerter. Derfor er han røget på metacam igen, og det har taget en del af brummeriet – dog ikke det hele. Han har det ikke super, desværre 🙁

Såeh – en dag ad gangen, og så har jeg den aftale med mig selv, at når jeg begynder at tænke over at han egentlig er påvirket en stor del af tiden, så er det frem med et stk. papir. På den ene halvdel står der “gode dage” – den anden “dårlige dage”. Den dag der er flest dårlige, skal jeg ikke spekulere eller analysere mere. Aftalen lavede jeg for et par år siden, hvor han også havde “tilbagefald”.

Den her gang er det dog værre end set tidl. Vi må se, hvor længe det går på smertestillende.

Og hov – jeg er begyndt at oprette sider til de enkelte hvalpe i E-kuldet, så nu er linkene aktive på deres navn på hvalpesiden. Bess har fået sin side – de andre kommer løbende, som jeg finder tiden til at lægge det ind.