Så er her “tomt hus”. Alle hvalpe er flyttede………..

Easy Elegance flyttede lørdag. Jeg kørte hende selv op til hendes nye hjem – blev inviteret,så jeg kunne se hvor hun skulle bo. Hun kommer til at bo rigtig fint – sammen med en super sød westie på 2 år, ved navn Liva. De to hunde fandt hinanden med det samme – og rendte rundt efter hinanden med logrende haler. Helt perfekt!

Ja – og så er det jo et stutteri hun skal bo på – med ca. 20 norske fjordheste. Jeg var ude og se foldene – og der var den ene efter den anden i bedste amr. ranch-stil. Der var tænkt på alt – og flotte, flotte heste!

Hun skal primært være Jacobs hund, men bor selvfølgelig sammen med hele familien. Da de var på besøg her, sad Jacob 1½ time i hvalpegården – og det var helt tydeligt hun kunne kende ham. Søgte ham hele tiden – og jodlede rundt omkring ham. Også helt perfekt!

Det går rigtig godt – og han er en guttermand. Han har nemlig allerede sendt et billede af hende til mig. Tusinde tak!!! Det er jeg super glad for! Han har i øvrigt valgt hun skal hedde Lassie. Lassie og Liva hedder familiens 2 hunde – klinger godt sammen.

Lørdag aften ringede kommende ejer til Madonna så – hun kunne ikke vente længere.Vi havde ellers lavet meget “fornuftig” aftale med at vente en uge mere, så den nye ejer havde en uges ferie – men nu var det ny situation. Jeg havde jo regnet med Lassie ville være her indtil da – men pludselig var hun jo solgt, og så var Madonna alene tilbage her. Så skrev lidt med ejer om, at så kunne hun jo i princippet lige så godt komme ned og gå sammen med hendes 2 søde hunde, fremfor gå her. Hun kan nemlig ikke gå med hele flokken, idet Gimli ikke er glad for hvalpe generelt – og lige pt har han det jo værre end ellers,så vil ikke udsætte ham/hende for noget der.

Billedet af en lille ensom hvalp blev nok for meget – så søndag blev Madonna hentet 🙂 Jah – og hun skal jo bo sammen med sin onkel – Onkel Rammstein 🙂 🙂 og labra-gravén Sheba.

Sheba er ved at være en gammel pige, og kan ikke så meget mere – f.eks ikke gå lange ture – så Lone ville gerne have en god kammerat til Rammse, så han ikke kom ud for at bo alene lige pludseligt.

Et super hundehjem!!! Havde ellers knyttet mig en del til lille-pigen, men lige netop Lone har jeg det rigtig godt med at hun kommer hen til. Rammstein bliver sikkert også glad – dels for en lille hundekammerat – men også en at dele træning med 🙂 Lone er jo ( heldigvis ) MEGET glad for at træne – og træner både hos DCH og i Beredskabet + går selv føl som træner – så nu er der 2 hunde at fordele interesserne på. Rammstein ligner søster Casey – rally og den slags “klister”-træning interesseret ham ikke voldsomt – men de får simpelthen så meget ros i Beredskabet. Han er fantastisk god til at arbejde selvstændigt,og forcerer alt uden at tænke videre over det. Casey har det samme – der skal ske lidt mere, end bare gå yndigt på venstre side. Nu tror jeg Lone får sin rally-hund 🙂 Hvis Madonna ligner sin mor og halvsøstre bare lidt, vil hun elske at arbejde tæt på og med de detaljer der skal til der.

Det bliver simpelthen SÅ godt!

Bianca startede til hvalpetræning søndag – her hos mig. Vores Hundeskole er i sving igen – denne gang med hele 6 hold- der er gang i den. Bianca er så meldt på hvalpeholdet – og hun arbejdede 1 time med fuldt fokus og høj hale. Dejligt at se………..

Jeannette havde tilbudt at komme og træne med Madonna – og lillepigen der klarede sig også flot. Et par gode piger, er det…………!

Cloie var forbi og hilse på – og senere på dagen kom Smilla på LP2 holdet. Lykken er simpelthen når “mine” hvalpe popper ind forbi sådan løbende. Det bedste i verden!!

Der er frygtelig tomt herhjemme nu. Det har været rigtig trist i dag 🙁 Har også været lidt småskidt, så selvmedlidenheden har ingen grænser kendt – men det går over om et par dage. Jeg glæder mig MEGET over de alle 5 har fået super hjem!!

Jeg har opdateret Chicos side – havde jeg helt overset, men det er i orden nu. 2 hvalpesider mere er oprettet,og der er hældt billeder i flere albummer. Det var dagens dont – sov godt derude!