Så nærmer vi os weekend – jah, det er helt tosset at snakke om det allerede tirsdag måske, men der er en del forberedelser til denne weekend.

3 hunde at huset skal udstilles – og så skal de jo vaskes, gøres lækre m.m. – og det må planlægges.

Den ene af dem bor helt ovre i Jylland – og det er ikke helt enkelt at forklare pr. mail m.m. hvordan man plukker ører f.eks – så heldigvis ville en sød opdrætter derovre hjælpe Susanne, så det blev rigtigt. Tusinde tak til Helle! Det er bare så godt, når vi opdrættere kan hjælpe hinanden. Det sker jo ens hvalpe flytter lidt langt væk, så man ikke selv kan rykke ud – og så er det godt hjælpen er nær.

Timmy har nu fået plukket ører og blevet ordnet med de detaljer – så putter Susanne ham selv i bad. Han bliver en flot fyr – ingen tvivl om det. har stadig lidt tunge ører, men det havde Bassie også i den alder ( Timmy er 3½ måned nu ), og Bassies hoppede op og havde perfekt kip, da han var 5 mdr. Timmys er også på vej.

Men jeg er utrolig glad for hans krop. Han bliver en stor dreng, og er rigtig godt vinklet – og har et lækkert hoved. Det bliver spændende at se ham vokse op! De bagben der – uhhh, dem er jeg glad for.

Bianca skal vaskes og ordnes torsdag – det gør jeg. Glæder jeg mig til – hun ligner brormand en del,så spændende at se, når ører m.m. bliver ordnet – hvad der så popper frem 🙂 Hendes er så røget op på plads.

Summer ryger i bad fredag ( den nupper jeg også ) – og bare for ikke at skille sig ud, knaldede jeg Casey i bad mandag. Hun skal jo ikke udstilles – men da hun skal med som en af Årets Hunde, skal hun jo ikke se nusset ud ift resten af selskabet – så nu er hun også blevet lækker. Jeg elsker bare, når de er nyvaskede – det er så lækkert. Silver var i bad i sidste uge,så den blå afdeling er totalt up to date nu 🙂

Det bliver mig, der skal i ringen med dem alle 3 – har ellers søgt at sælge det til ejerne, men næh…………ikke med den store succes. Jeg må forberede noget totalt guf, så de vil gå med og fokusere på mig. Tænker leverguffer vil være en god ide at have på lager.

Her er Bianca – i gang med at drille katten – eller nusse den 🙂 Hun er en værre lille klatrecollie – og hoppebold. Der skal bare ske noget………………hæ – bliver sikkert rigtig skægt på lørdag at have hende med i ringen 🙂Og billeder også fra Bess. Her er hun med veninden Fifi. Uhhh – synes godt nok også Bess er vokset. Det går SÅ stærkt. Hende skal jeg også se på lørdag – vi er inviteret på frokost hos hende og hendes familie. Jeg glæder mig HELT vildt!!!

Der sker så meget spændende lige pt. – så jeg dårligt kan følge med 🙂

Der er også gang i den ude på træningspladsen, hvor faktisk rigtigt mange collier giver den gas pt. De har erklæret hinanden krig i LP1 til off.prøver i år- så der trænes for fulde hammer. Super spændende at være en del af – og nogle af hundene er meget unge, men godt nok gode. Super!!

På et personligt plan glæder jeg mig meget over sneen er ved at være væk. Hold da op, jeg har været træt af den – vade rundt i sne, når man træner. Passe på man ikke glider, eller vade rundt i knoldet underlag. Dejligt – det er væk!!! Ja – så slæber hundene skidt med ind osv – I don´t care!! Bare jeg slipper for at vade rundt i det – TAK!! 🙂