Det er nogle fantastiske dage pt. Solen skinner endelig – jeg synes det har været en lang, kedelig vinter. Vejret nu kalder nærmest på udendøre aktiviteter, og det er rigtig godt for vores træning herhjemme 🙂

Det går rigtig, rigtig godt med træningen af Donna og Casey. Donna nyder at være i gang igen efter sin barselsorlov – og jeg nyder at arbejde med hende igen. Casey har så været trænet over vinteren kontinuerligt – og der går det rigtig stærkt. Hun lærer godt nok hurtigt – LP3 er ved at sidde i skabet, nu skal der bare stabiliseres.

Stå, sit og dæk under gang har været fokusøvelse hos begge – jeg vil gerne have de indtager positionen hurtigt og præcist – og i går blev der sat ekstra sværhedsgrad på. Det hed stå, sit og dæk under løb – de var bare så gode! Selv om jeg løber af sted med dem, så indtager de positionerne kvikt – også selv om jeg så løber i uændret tempo. Sejt!

Jeg glæder mig til nu at kunne komme ud og træne/være mere udendøre! Jeg synes det er smart med haller – og træner også nu i sådan en, men det er bare ikke det samme. Jeg føler mig klemt inde – mangler mere plads simpelthen.

Jeg er også ved at være gennem bunkerne af uld, der ryger af pt. Når 6 hunde fælder samtidig – så skal der altså svinges børster!

I går var Bobby forbi til en gang vask. Han fældede også – Anabela havde allerede taget en del, men når man så putter i bad får man løsnet det sidste. En lille “skinhead-collie” 🙂 Det var lige før – der er intet underuld tilbage. Jeg fik fyldt en hel frysepose med uld. Hel mørkegrå uld – ligner næsten tri uld. Han er vildt mørk – ligesom søster Summer. Sjovt de 2 er blevet så mørke – og 4 af E hvalpene, bliver lige så mørke, er mit gæt. De havde samme mørke farve da de blev født – som Summer og Bobby havde.

Vildt flot farve, efter min mening.

Rigtig hyggeligt at have Bobby på besøg – han er bare sådan en glad dreng. Det er skægt med de 3 søskende. Når jeg af og til har lånt dem til vask / andre ting – så går de bare med – med høj hale og YES-øjne. De vender sig aldrig tilbage og tænker : uhh, hvor blev mor af. Helt generelt for alle 3. Det er skægt at de lever SÅ meget i nuet. Langt de fleste collier – incl. mine egne herhjemme – er meget mere sådan “morsyge”. Nu kender de mig selvfølgelig – men selv f.eks Cloie som kender mig RIGTIG godt, ville vende sig og kigge efter sine ejere.

Der er lagt nogle billeder af Bobby i galleriet – under D kuldet, og dernæst “Bobby”.

Timmys mor har fået udstillings-blod på tanden – og i hele taget bare “træningsblod”, tror jeg. For deres hvalpetræning starter først 18. marts. Så nu er lille-manden meldt til ringtræning og starter i morgen. Super sejt – og i går fik jeg hans kritik. Den er også rigtig god – så synes bestemt også han skal udstilles igen.

” 3 en halv mrd maskulin sødmefyldt udtryk, velafrundet næseparti, lidt tungt kippende øre, korrekt saksebid, herligt temperament, udemærket hals og overlinje, lidt faldende i kryds som gør at han står lidt understillet, udemærket dobbeltpels for alderen. Velbårende hale i bevægelse som i stand, bevæger sig udemærket, skridt stabilt for alderen.””