Så er det vist tid til update. Der har været travle dage på det sidste.

Det er virkelig en streg i regningen med al den sne. Der ligger stadig et tykt lag her på Amager. Jeg har lige rundet min træningsplads her bag huset – og det ligger i 20 cm. højde, så vi må nok springe træningen over i dag 🙂

Det går ellers super – mest af alt nyder jeg at være i gang igen, og have noget dejligt intensivt samvær med hundene jævnligt – en ad gangen 🙂

Donna er allerede i fuld form igen – lavede en lille statusprøve for et par dage siden, og hun arbejder sikkert, stabilt og med flot tempo.

Casey er total turbo-fræser pt. Super lækkert i felt, indkald med stå m. videre – men ivrigheden giver lidt lyd i stillingsskiftet. Ved hver skift siger hun vov vov, og så flyver hun op/ned som ønsket – og meget sikkert og præcist. Det der vov vov skal åbenbart bare med…………..tsk tsk 🙂

Der er fuld gang i den i Hundeskolen. Vi holder uoff. prøver her medio april, og 10 skal op i LP1 og 4 i LP2. Der kan nå at melde flere til………….MEGET spændende – og næsten lige så mange er meldt til DCKs prøve i maj. I al fald 8 er pt meldt til i LP1 – og et par stk i LP2. Meget spændende – og betyder også en masse nye collier på de grønne baner – hvilket jo er super hyggeligt!!

Der knokles og jeg nyder det miljø vi har.

d. 20. april er der UHM i collieklubben og Smilla og Summer er meldt til. Bliver også meget spændende!!

Så venter Lapinette-dagen 5.maj – med sporkursus og en masse andet godt – og slutter med middag. Rigtigt mange er allerede meldt til. Alle kuld bliver repræsenteret – og pt. er 13 hunde herfra meldt til. Det er da meget godt – der er flyttet 20 stk. herfra 🙂 Flere kan nå at melde til endnu…………

Det går super med E kuldet – jeg nyder meget alle billederne og beretninger fra deres hjem. Virkelig dejligt! Der er lagt en del nye billeder ind i galleriet af dem alle stort set – og også hos nogle af de andre hvalpe.

Næste projekt er dog at lave små halvsøskende til dem 🙂 Bassie er tiltænkt at skulle være far til et kuld hos Kennel Ebony Moor, som ligger v. Århus. Alba er gået i løb for et par dage siden, og kommer over for at blive parret, når hun er klar. Det vil meget sandsynligt blive i løbet af påskeferien – hvor Bassie og fam. er på Bornholm – så Bassie flytter simpelthen ind hos mig inden de tager af sted – og så holder han påske hos kennelmor. Uhhhh – DET glæder jeg mig til. Jeg er jo meget glad for ham, og han fungerer super i flokken, så det er intet problem.

Man kan læse om Alba, flok og kennel her : http://www.jolicoeur-collie.dk/

Alba har jeg mødt et par gange. Jeg så hende lave en fin UHM i 2012 – og jeg har været på kursus med hende det meste af en weekend. Dejlig pige, som tænder meget på samarbejde med sin fører. Jeg krydser fingre for der bliver nogle dejlige hvalpe!!

Jeg går og lurer på om Casey også snart vil i løb. Det er 6 mdr. siden sidst og hun er begyndt at tisse meget på turene – markere simpelthen. Hun er også tiltænkt at skulle have hvalpe ved næste løb – hvor vi tager til Øland i Sverige, så hun kan date smukke Sydney.

Det bliver et rigtigt “hvalpeår” tror jeg 🙂 Trixie i Norge er også tiltænkt at skulle parres. Det bliver dælme spændende, det hele!!!!