Så – har besluttet jeg ikke vil skrive et ord mere om sne. Så det lader jeg hermed være med……….!! 🙂

I stedet vil jeg nyde den omstændighed jeg sidder i totalt renskuret hus efter en dejlig frokost med mine unger – og med Bassie liggende i dyb søvn på mine fødder. Resten af flokken er draperet lige omkring -så faktisk sidder jeg her totalt spærret inde. Såeh – tænkte tiden var til et indlæg her 🙂

Fokus er stadig træning. Donna og Caseys, mine hvalpes ( og ejeres 😉 ) – og alle de super kursister der er her ude på hundeskolen. Det er godt gang i den over det hele – spændende at være en del af. Også spændende at få beretninger fra de smås hvalpehold. Lassie er lige startet hos Charlotte Lyngholm, og Timmy hos DKK. De har måttet vente lidt længere, før der var hold til dem. Timmy er klassens frække dreng, siger ejeren 🙂 Høj hale og partyyyyyyy 🙂 🙂 Herligt!

Donna er virkelig en fornøjelse at arbejde med – synes det går super godt altså. Casey er ligeledes super – men mere ustabil. Men det rykker hele tiden. Hun er jo også kun 2½, såh – det er helt ok! Til gengæld har hun et tempo og en intensitet, som ingen af mine andre hunde har.

Onsdag var her selvtræning herude – hvor de af mine kursister som skal til prøve kan komme og være med. Så laver vi fælles-øvelser, hjælper hinanden og bruger forstyrrelserne. Casey lå som et søm i “dæk,med fører i skjul” trods massive forstyrrelser omkring. Super!!! Hendes fri ved fod var genial. Rigtigt mange ting gik bare super duper altså!!

D. 4. starter vil til Johanna-træning igen, og denne gang er Smilla og mor med. Bliver super hyggeligt at følges……..og Birgitte er blevet totalt bidt af trænings-bacillen også, så det er bare med at få fyldt på 🙂 De knokler med LP2 og det går også super godt. Smilla har fanget “feltet” nu – og tager det flot. Super!

De er dog meldt til rallyprøver i første omgang, så det er noget med lige at nå at lære skiltene her på et par mdr. Det bliver intet problem! Søster Summer har RBM titel – så hun og mor skal op i LP1 ( som Smilla har ). Det bliver heller intet problem! Det er nogle dygtige piger – alle 4 😀

Jeg gik lidt i rengørings-mode her op til påske – og alle hunde er nu børstede grundigt, nogle har også været i bad – og alle er stort set totalt nedfældede 🙂 Et par ser lidt sjove ud – i særdeleshed Donna, hvor min datter i dag tørt bemærkede at det da var godt hun havde et pænt halsbånd på. Hæ……………jow!

Bassie puttede jeg i bad i går. Han var ikke beskidt sådan set – men han hørmede af hanhund = tis. Da han blev afleveret, fik jeg at vide han var godt oppe at køre pt – over “damer”. Ville ikke komme, når der blev kaldt – og havde forsøgt at humpe en golden retriever. Okææææ…………….yes, startede også med at tisse ca. 100 gange i haven, og så ellers tjekke om nogle af pigerne skulle være i løb. Niks, det er de ikke……..selv om han var lidt mere interesseret i sin mor end normalt. Hun er måske også på vej………regnede med om 1 måneds tid. Men ingen tvivl om han er ret hormon-påvirket pt.

Jeg er imponeret over, at han bare træder ind her, som boede han her. Han har så også været her kontinuerligt – men alligevel. Da hans far kom med ham, gik jeg ud for at hente Bassie ind – for de var på vej videre til Bornholm. ” Nåh-skal jeg gå med ind ? ” spugte den bekymrede far. Jeg nåede dårligt nok at svare før jeg hang i linen efter Bassie – på vej ind. Høj hale og derudad…………..vi nåede lige at høre ” Troløse køter” råbt efter os 😀 😀 😀

Dejligt, Bassie er så glad for at være her – og selv om her bor 2 “gamle” hanner- og den ene notorisk skidesur – så er der absolut ingen problemer. Alle går sammen -og det er næsten rørende at se hvor glade Bassie og Silver er for hinanden. Lang, meget varm hilse-ceremoni, de havde!

Så må vi se, hvornår der kommer dame-besøg til den unge herre. Et godt bud er søndag, som det ser ud lige nu.

Bliver spændende det hele – og i al fald har han lavet nogle rigtig, dejlige hvalpe her i E-kuldet. Fik nogle dejlige billeder af Bess forleden……….hun er bare SMUK. Vejer så også 15 kilo – så det er store hvalpe af alderen. De er jo kun 4 mdr.

Herunder Bess 🙂