Så er påskeferien slut og “lock out-ferien” en realitet. Ingen skole til sønneke, så det er næsten lige som fortsat at have ferie.

Siden torsdag har jeg haft Bassie boende – hvor vi har stået stand by ift parring af Alba fra Jylland. Der er blevet taget blodprøver – og tirsdag ville være “dagen” ifølge dyrlægen.

Alba virkede dog meget “hot” så Iben kom mandag aften – men hun var kun “hot” til et vist punkt, viste det sig – så tirsdag måtte det blive.

Det blev det også – de fik en fin parring, med sammenhængning i 21 min. – lige på DAGEN, så nu krydses der fingre for små Bassie/ Alba hvalpe.

Iben blev en dag ekstra – for lige at prøve igen her onsdag formiddag – men nu var Alba kølet af, og var bestemt ikke interesseret – så hurra for blodprøver, så man ved at NU er det!

Det er en fornøjelse at have Bassie boende. Trods tæve til parring, og i hele taget mange løbetidstæver rundt omkring, er han helt rolig. Han spiser sin mad, lægger sig ned og slapper af -og hviler totalt i sig selv. Hvor er det fedt – og nemt – at have ham her.

Han er også blevet meget kælen – virkelig glad for at putte og nusse. Det var han ikke udpræget, da han var yngre – men jeg skal love for han er blevet det.

I morgen skal han så hjem igen – og jeg kommer til at savne ham! Han er meget på sit menneske – har jo set det mange gange, når Christian og han har deltaget i aktiviteter sammen – snor behøves ikke, og han er 100 % på Christian. Når han er her, er jeg adopteret. Hele tiden er han lige omkring mig – ligger helst på mine fødder. Uhhh – jeg er glad for Bassie!!

Vi var ude og gå en tur med datter Bianca mandag – super hyggeligt. Bassie var dog bestemt ikke bevidst om det var hans datter – og syntes hun var LÆKKER. Hæ – tåbelige kræ!

I aften venter selvtræning herude på Amager – og vi bliver vist nogle stk. Glæder mig til at komme ud og træne med mine piger. De er simpelthen en fornøjelse at træne med!

Næste uge skal Casey vaccineres. Jeg regner med hun går i løb om 1-2 mdr. og så er det godt vaccinen er opdateret. Særligt spændende er det, om vaccinen risikerer at kickstarte hendes borrelia. Af samme grund anbefalede dyrlægen hun ikke blev vaccineret da hun var 2 år. Men skal hun parres, må det til – og kan hun ikke klare vaccinen, skal hun ikke parres. Så det er spændende at se, hvordan det går.

Hun har dog intet fejlet i over 1 år – og er frisk, rask og sprudler af energi – så jeg har da et lille håb om vi ikke ser mere til den borrelia.