Jeg skal love for det er blevet sommer – og det er lige før det er for meget af det gode. De sidste par dage har jeg været ude og træne – sent om aftenen. Før det, er det simpelthen for varmt – både for mig og hundene.

Donna går aldeles fantastisk, og jeg vrider hjernen pt for at udfordre hende, så vi ikke bare gentager og gentager LP3 øvelserne, men også bygger på.

Af og til hjælper tilfældet. Som i går, hvor vi trænede på vor vante plads, og en bil kørte ind og holdte lige ved. Op gik døren – og en mand trådte ud. Han lukkede to løse, HØJT gøende jagthunde ud. Han havde fint styr på dem – men sådanne vimsende, højt kørende, galpende hunde er Donna lidt forsigtig overfor. Lige så snart de var ude af syne…………..wroooooooum, så havde jeg lagt 2 apporter ud – den ene 1 meter !!! fra den bil, hvor hundene lige var lukket ud fra. Den venstre……………og Donna blev sendt til venstre.

Ingen tøven – bare af sted, og tage den rigtige. Hun er dælme god!! Indkald med stå – som hun bøffede sidst – jamen, der har været lutter rigtige siden, også selv om hunde der har været til vask her, er blevet sat af med ejeren – og så er Donna kaldt ind med “stå” lige ud for dem.

Jeg har virkelig været skamløs og spurgt “gud og hvermand” om de ville være figuranter til en øvelse – og mit lille orange kugelyn har fattet budskabet 🙂 Uhhh, jeg elsker den hund!!

Casey arbejder også rigtig fornuftigt – nu har hun fattet “stå” på target – og blive stående, og nu øger jeg afstand på begge sider, til vi har indkald med stå. Virkelig Damage-control-metoden, men den lader til at virke.

Casey kører dog på 80 % af normal yde-evne, synes jeg – hun bliver hurtigere træt, sover mere herhjemme – men leger,spiser – og arbejder som vanligt. Jeg tror det er almen svækkelse efter sidste omgang borrelia – og håber det snart er ovre. Har et par gange også tænkt hun virkede lidt svimmel, men vi er nede i virkelig småtingsafdelingen. Men jeg er oppe på lakridserne – det indrømmer jeg. Vi har trænet meget de sidste dage – og lørdag venter en hel dag med collie-folk, så jeg pjækkede fra træning til aften. Jeg har hold i nakken, Donna er gået i løb i dag, og har virkelig trænet meget de sidste dage – og Casey kører på 80 %. Føltes egentlig rigtig rart med en aften hjemme………Det trængte vi til.

Tankerne går meget til Trixie i Norge. Hun er gået i 4.uge nu – det gjorde hun onsdag. Vi har besluttet ikke at scanne hende. Jeg er ikke super glad for at scanne, for selv om dyrlægerne siger der ingen risiko er, så er jeg ikke så sikker. Husker da jeg blev scannet – og ventede min datter – idet scanneren blev sat på gav det et ordentligt spark i maven. Ingen tvivl om hun kunne mærke det og fik et chok. Tom er enig – så nu lader vi tiden gå, og så tror jeg egentlig det bliver ret klart om hun er drægtig eller ej de kommende par uger.

Hun har haft en del kvalme i 2./3. uge – men det er aftaget nu. Tom mener hendes dievorter er lidt større – så faktisk er jeg meget optimistisk. Alt kan ske – det ved man, men det er gode odds i alt fald.

Er hun drægtig, flytter hun ind i weekenden 17./18.august – og det er jo faktisk “lige om lidt”. Jeg glæder mig helt vildt…..samtidig med det er mærkelig abstrakt ikke at have tæven mellem hænderne i hele forløbet. Jeg plejer ikke at være i tvivl om de er drægtige på dette tidspunkt – for jeg kan gå og se alle de små tegn. Det savner jeg………men ud fra beskrivelserne tror jeg altså hun er er det.

Og ja- Donna er gået i løb i dag. Hun er meldt til LP3 prøve 3. august – det vil sige vi rammer prøven lige præcis omkring ” højløbsk”. Jamen, sikke en timing 🙂 🙂

Jeg har dog meldt hende til nogle stykker, så vi forhåbentlig kan hive den sidste 1.præmie i land i år. Eller – det skal vi ! 🙂

Som sagt – lørdag er der collietræf med fællestræning og bagefter er der fællesspisning m. grill herhjemme. Bliver vildt hyggeligt, og en del Lapinetter deltager også. Rammstein og Madonna kommer – og Summer. Jeg har mine 2 piger med – og også Smilla, for hun flytter ind i morgen, mens familien rejser en uge. Så kan hun komme med kennelmor ud og træne 😀

I morgen er det også en meget, meget god vens fødselsdag!! 40 år bliver hun………glæder mig til at fejre den med hende!!!